posebno skockani

Novogodišnji outfiti poznatih: Severina i Rozga zabljesnule u šljokicama

02.01.2018 u 15:21

Bionic
Reading

Spoj stare i nove, 2018. godine obilježile su bliješteće party haljine, a najveću pažnju privukle su dvije vjerojatno najveće zvijezde domaće estrade i društvenih mreža, Severina i Jelena Rozga. Slijedile su ih druge pjevačke kolegice, ali i kolege koji su pokazali svoje outfite na Instagramu

Većina glazbenika novogodišnje praznike je provela radno, pa je tako i Severina održala dva koncerta u Crnoj Gori. Ako se vodila starim vjerovanjima da je važno imati barem jedan detalj u crvenoj boji, jer ona donosi sreću u narednoj godini, njoj će 2018. onda itekako biti sretna. Seve je Novu godinu dočekala u prelijepoj i elegantnoj crvenoj kreaciji dizajnerice Aleksandre Dojčinović

Efektnu šljokičastu haljinu s visokim prorezom, koju je u struku stegnula crnim remenom, kombinirala je s crnim štiklama. Izgledala je poput dive te je podsjetila na Marilyn Monroe i Jane Russell 1953. godine u kultnom filmu Howarda Hawksa 'Muškarci više vole plavuše'.

Jelena Rozga odabrala je za svoj nastup u Beogradu sličan tip haljine kao i Severina: glamuroznog, šljokičastog, ženstvenog i elegantnog stila. Pjevačica je plijenila pažnju u kreaciji s potpisom Ivana Alduka, koja otkriva njezine savršene noge u bajkovitim sandalama. 

Happy shiny New Year! ✨🎄 #bestwishes #happythoughts #alwayssmile #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

U 'šljaštećem' izdanju je u novogodišnjoj noći zabljesnula i Žanamari Perčić. Ona je odabrala kraću varijantu u tamnoplavoj boji. 'To je haljina londonske trgovine House Of CB. Tamo uglavnom kupujem večernje odjevne varijante', rekla nam je pjevačica.

Grad Bjelovar organizirao je doček Nove godine u središnjem gradskom parku, gdje je građane zabavljala Indira Levak. Ona je za svoj tamošnji nastup izabrala zlatno-crnu kreaciju Juraja Zigmana

Vrijeme je da se krene...odbrojavamo!!! ❤❤❤❤❤❤

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak) on

Nina Badrić svojim je fanovima na Instagramu čestitala u čipkastoj crnoj toaleti s dodatkom dramatičnog rukava.

I Lana Jurčević je svojim pratiteljima poželjela sretnu Novu godinu - lijepa i glamurozna u srebrnoj haljini s dubokim dekolteom.

Ništa manje elegantni nisu bili odjeveni ni muškarci. U novu 2018. godinu Toni Cetinski uveo je stanovnike glavnog grada Podgorice na Trgu nezavisnosti. Kako uvijek pazi na svoj dobar izgled, tako je bilo i ovoga puta, kada je izabrao crnu odjevnu kombinaciju s presijavajućim sakoom.

Sretna Nova godina! 🍾🎉🎊🎈 #happynewyear #tonicetinski

A post shared by TonyCetinski.official⭐️ (@tonicetinski) on

Jole je pružio noć za pamćenje nastupajući na splitskoj Rivi, gdje se okupilo oko 35 tisuća ljudi. Svojim dobro poznatim hitovima, koje njegovi obožavatelji pjevuše cijelu godinu, pjevač je rasplesao i raspjevao mnogobrojnu publiku, a za najluđu noć u godini nastupao je u otmjenom crnom odijelu s leptir mašnom.

  • +8
Jole na dočeku u Splitu Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo