KAKVE OBLINE

Salma Hayek užarila društvene mreže fotografijom u bikiniju

12.08.2018 u 13:04

Bionic
Reading

Meksička glumica Salma Hayek s pravom nosi titulu jedne od najljepših dama u Hollywoodu, a serijom fotografija s ljetnog odmora objavljenih na Instagramu nikoga nije ostavila ravnodušnim

S brojnim obožavateljima, zanosna Salma Hayek podijelila je mnoštvo fotografija i videa s ljetnog odmora na kojem uživa u društvu supruga, francuskog milijardera François-Henri Pinaulta koji predsjeda tvrtkom Kering u čijem se vlasništvu nalaze neki od najpoznatnijih modnih brendova današnjice.

Salma Hayek Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Najveću pažnju javnosti Salma je očekivano zadobila objavom fotografije u tamnoplavom bikiniju koji je istaknuo njezine raskošne obline.

🌊🌊🌊

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

'Volim riječ obline. Ravna linija može biti tako dosadna. Ali neću vam lagati, voljela bih da je ta zaobljena linija na nekim mjestima okrenuta prema unutra, a ne prema van', svojedobno je izjavila u intervjuu za magazin The Edit.

  • +9
Salma Hayek i Francois Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Njezin stav prema godinama i starenju je osvježavajući, pogotovo prema holivudskim standardima. Lijepa latina isto tako na krije da se bori s određenim problemom koji dolazi godinama – vidom koji joj se pogoršao, pa priznaje da joj to teže pada nego menopauza. 'Najgori dio starenja su oči. Ne mislim na bore oko očiju, već same oči. Ja sam vizualna osoba, a sad ne mogu više ni čitati bez dioptrijskih naočala', iskreno govori prelijepa Salma.