PONOSNA MAMA

Novo poglavlje i veliko veselje u kući Elle Dvornik

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 01.10.2020 14:53
  • Objavljeno 01.10.2020 u 14:53
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram- Ella Dvornik

Blogerica i brižna mama dvije djevojčice, Ella Dvornik proteklih je dana okupirana aktivnostima oko svojih nasljednica. S jeseni su u njezin dom došle novosti koje su je jako razveselile

Gledati svoju djecu kako napreduju, savladavaju nove vještine i rastu veliko je veselje za svakog roditelja. Svaka nova savladana aktivnost mališana, posebice kod mama izaziva razdraganost, ponos i bujicu emocija.

Tako je ovih dana novo veselje zavladalo u kući Elle Dvornik. Brižna mama pohvalila se na svom Instagram profilu, putem kojeg rado komunicira s obožavateljima, da je njezina mlađa kćerkica Lumi Wren počela puzati.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Bebica rođena krajem veljače, prije nekoliko je dana navršila sedam mjeseci, a baš u tom periodu predviđa se i početak puzanja. Preslatka fotografija malene Lumi kako istražuje novosti po domu osvanula je na društvenim mrežama.

'Netko se trudi puzati', poručila je Ella i stavila emotikon crvenog srca, dajući pritom do znanja koliko je vesela i sretna.

tportal

Izvor: Screenshot / Autor: Screenshot Instagram

Potom je pokazala kako se slažu njezine dvije mezimice. Starija kćer Balie rado se igra s malenom Lumi, iako nije bila tako oduševljena dolaskom prinove u obitelj na samom početku. No, nakon kratke prilagodbe Balie je prihvatila sestricu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Srecica ❤️

Objavu dijeli Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)