proputovanje kroz SAD

Novo javljanje Ivane Paradžiković iz Amerike: 'Plan je prijeći 2000 milja'

08.04.2023 u 13:41

Bionic
Reading

Novinarka i urednica, ali i strastvena putnica, otisnula se u novu turističku avanturu s koje se već nekoliko dana javlja sa zanimljivim utiscima

Nakon Jordana, Švicarske, Njemačke, uživanja u bijelom pijesku Novog Meksika, Ivana Paradžiković je sa svijetom podijelila informaciju da je na 'road tripu' po Americi.

Nije poznato s kim je na putovanju, ali je obznanila da su ondje iznajmili kamper s kojima nastavlja daljnju pustolovinu. 'Plan je sljedeći: u deset dana prijeći 2000 milja, to je preko 3000 km. Tri države: New Mexico, Utah, Arizonu. Kroz različite vremenske prilike i neprilike i vremenske zone. Merino podgace opet spašavaju…glavu', javila se iz vožnje.

Od pratitelja je dobila savjet da voze 'oprezno jer ipak je to Arizona, a kazne su velike', neki su joj poželjeli sreću i čestitali na tom podvigu, a drugi komentirali njezin izglet, točnije čarape, budući se snimila s nogama na komendnoj ploći kampera. Podsjetimo, poslije odlaska s Nove TV, čije je dug niz godina bila zaštitno lice, uspješno je magistrirala na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, smjer odnosi s javnošću. Počela je predavati na fakultetu. Točnije, na Sveučilištu u Dubrovniku, i to istraživačko novinarstvo.

  • +7
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL