U BAN CENTRU

Novi život u samom centru Zagreba: Mateo i Izabel Kovačić za oko tri milijuna eura kupili dva luksuzna stana

23.03.2021 u 12:55

Bionic
Reading

Kako je vidljivo iz zemljišnih knjiga, Izabel i Mateo Kovačić vlasnici su dva luksuzna stana u strogom centru Zagreba, od kojih se jedan nalazi na šestom katu, a drugi kat ispod

Kako piše 24 sata, Mateo Kovačić za veći je stan, koji je kupio od nekadašnjeg 'kralja mlijeka' Luke Rajića, platio oko dva milijuna eura, dok stan koji glasi na ime njegove lijepe supruge vrijedi oko milijun eura.

Izabel i Mateo Kovačić vlasnici su dva stana u Ban centru, koji se nalazi u strogom centru Zagreba, od toga je jedan, koji glasi na nogometaša, šesterosobni i proteže se na 300 kvadrata. U toj kvadraturi ima četiri spavaće sobe, radnu sobu, tri kupaonice, dnevni boravak s blagavaonicom i garderobu i sve to na šestom katu.

Jedan kat ispod tog stana nalazi se manji, čija je vlasnica Izabel Kovačić. Riječ je o trosobnom stanu od 150 kvadrata i koji osim dvije spavaće sobe i kupaonice ima kuhinju, ostavu, WC i dnevni boravak s blagavaonicom.

  • +3
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Izabel je donedavno živjela na relaciji Zagreb - London, budući da Mateo Kovačić i dalje igra za nogometni klub Chelsea, no uoči porođaja vratila se u Zagreb. Par je svoju vezu, koju su započeli 2010. godine, ozakonili 2017., da bi lani u listopadu dobili svoje prvo dijete - sina Ivana.