VJERNA MINIMALIZMU

Princeza Charlene napokon dobro raspoložena: Još jednom se opredijelila za haljinu omiljenog švicarskog brenda

28.05.2022 u 19:21

Bionic
Reading

Modni minimalizam monegaška princeza usavršila je do savršenstva i vjerna mu je već dugi niz godina, a u takvu se filozofiju sjajno uklapa švicarski brend Akris iz čijih kolekcija najradije bira komade za svoje javne angažmane

Monegaška princeza Charlene pojavila se u društvu supruga princa Alberta na utrci Formule 1 u Monaku, a pritom je oduševila svojim modnim izričajem.

Zgodna 44-godišnjakinja nastavila je niz od nekoliko događanja nakon dugog izbivanja iz domovine i javnosti. Ovoga puta bila je mnogo bolje raspoložena, a veselje zbog toga nije krio ni njezin 64-godišnju suprug.

Princeza Charlene Izvor: Profimedia / Autor: James Moy / PA Images / Profimedia

Na sebi je lijepa Charlene nosila haljinu omiljenog švicarskog brenda Akris, čije je modne revije godinama obilazila. Njihovi jednostavni krojevi sjajno joj pristaju te im je vjerna zbog minimalizma kojem naginje.

Cijena haljine koju je sjajno stilizirala uz bijele hlače je 1590 eura (oko 12 tisuća kuna), a kako bi podigla svoj bijelo- plavi stajling princeza se odlučila za crveni ruž. On je sjajno poslužio kao kontrast blijedoj puti i platinastoj frizuri koju nosi.

Inače, monegaška ljepotica prije nekoliko je dana progovorila o svim ružnim glasinama koje je prate posljednjih mjeseci.

'Želite pričati o glasinama da se razvodim ili da sam kupila novi dom u Švicarskoj? Još uvijek ne mogu vjerovati da pojedini mediji potenciraju takve glasine o mom životu, mom braku. Kao i svi ostali i mi smo samo ljudi, a kao ljudi imamo emocije, slabosti, samo što za razliku od ostalih naša je obitelj na udaru medija i nikakve slabosti nisu dopuštene', kazala je i raspričala se koliko joj je zapravo još uvijek teško nakon boravka u ustanovi za mentalno zdravlje.