SUMNJALO SE NA SRČANI UDAR

Novi udarac za Roda Stewarta: Nakon što je u dva mjeseca izgubio dva brata, njegov najmlađi sin hitno je hospitaliziran

07.12.2022 u 11:36

Bionic
Reading

Britanski roker Rod Stewart izgubio je u krajem studenog brata Boba, samo dva mjeseca nakon što mu je preminuo i drugi brat Don. Tužnu vijest 77-godišnji je glazbenik potvrdio na svom Instagram računu u srijedu, a sada je otkriveno kako se njegov najmlađi sin, 11- godišnji Aiden onesvijestio nakon nogometne utakmice

Rod Stewart je potvrdio kako je njegov 11-godišnji sin Aiden hitno prebačen kolima hitne pomoći u bolnicu i to nakon što je kolobirao na nogometnoj utakmici koju je igrao. Legendarni 77-godišnji glazbenik isprva je bio uvjeren kako je njegov sin doživio srčani udar, budući da je 'poplavio i bio bez svijesti', igrajući za svoju momčad.

'Bili smo uvjereni da moj dječak ima srčani udar. Poplavio je i bio bez svijesti dok se nije smirio. Bilo je strašno, no, na sreću, na kraju se pokazalo da je riječ o napadaju panike. Samo je htio biti najbolji', izjavio je Stewart za magazin FourFourTwo i potom dodao:

'Još je jedan dječak na utakmici pao i ozljedio glavu i još nije dobro. Tijekom svih ovih godina koliko ih pratim na treninzima i utakmicama, ovo je jedini put da je hitna pomoć bila pozvana čak dva puta.'

  • +5
Rod Stewart i sin Aiden Izvor: Profimedia / Autor: UniquePictures.co.uk / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Rod Stewart otac je osmero djece, a posljednji mjeseci nisu mu bili niti najmanje lagani. Naime, krajem studenog je otkrio da je preminuo njegov brat Bob i to samo dva mjeseca nakon što je preminuo i njegov drugi brat Don.

'S velikom tugom objavljujem sinoćnji gubitak mog brata Boba, koji se na velikom nebeskom nogometnom igralištu pridružio mom bratu Donu', objavio je Sir Rod Stewart na Instagramu.

'Izgubio sam dva najbolja druga u dva mjeseca. Počivajte u miru Don i Bob, 'nezamjenjivi prijatelji' Sir Roda Stewarta', dodao je glazbenik.