NOVO LICE MONARHIJE

Novi sistem provode u praksu: U Škotskoj su princ William i Kate Middleton pokazali svoju opušteniju stranu, a posebno je bio dirljiv jedan emocijama nabijen trenutak

12.05.2022 u 12:02

Bionic
Reading

Dirljiv trenutak u kojem je princ William pokazao svoju emotivniju stranu obilježio je turneju po sjeveru Velike Britanije. Unuk kraljice Elizabete II teško se suzdržao kada mu je jedan od najdugovječnijih obožavatelja požurio u zagrljaj

Tijekom dvodnevne turneje princ William i Kate Middleton posjetili su Manchester i Glasgow, a to je ujedno bila prva prilika da ono što su najavili provedu u praksu. Vojvode navodno više ne žele da im se u javnosti itko obraća s titulama, ne žele naklone pučana te se okreću manje formalnom pristupu koji nije u skladu s tradicijom.

Pokazali su svoje opuštenije lice u Škotskoj, kada sun a druženju s djecom bili izuzetno susretljivi, a ništa manje emotivno nije bilo ni na ulicama glavnog grada.

Zabilježen je jedan dirljiv trenutak u kojem se teško suzdržao sam princ William. William Burns izašao je iz mase koja je orno dočekala kraljevski par te pojurio prestolonasljedniku princu Williamu u zagrljaj. Emocijama nabijen 66-godišnjak snažno je obgrlio britanskog princa te mu zahvalio na svemu što čini za zemlju.

Iako dodiri, rukovanja i fotografiranja s narodom nisu bili uobičajena praksa ovog kraljevskog para, čini se da su se brzo uhodali u novi ritam koji namjeravaju slijediti u budućnosti.

Ipak, tako nešto imali smo prilike vidjeti kod princa Harryja i Meghan Markle koji su tijekom svoje kratke službe u kraljevstvu nisu libili biti bliski s pukom.

  • +3
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: jeffholmes / Shutterstock Editorial / Profimedia