POMLAĐUJUĆI EFEKT

Kate Middleton s novom frizurom postigla je puno više od suptilne promjene imidža

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 10.05.2022 15:12
  • Objavljeno 10.05.2022 u 15:12
Kate Middleton

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: PA Images / Alamy / Alamy /Tim Rooke / Shutterstock Editorial / i-Images / Eyevine / Profimedia

Iako nesumnjivo na raspolaganju ima najbolje stručnjake za ljepotu, vojvotkinja od Cambridgea otkrila je bezbrižan način za postizanje mladolikog izgleda - jednostavnom promjenom frizure

Blago valovita i pažljivo isfenirana frizura postala je zaštitnim znakom britanske miljenice, stoga je brojne iznenadila kada se na posljednjem kraljevskom angažmanu pojavila s ravnom kosom, zataknutom iza uha.

Iako je riječ o sasvim jednostavnoj frizuri, zahvaljujući njoj, Kate je veći naglasak stavila na strukturu lica i zauzvrat uživala u njezinom pomlađujućem efektu.

Kate Middleton na dodjeli nagrada za britanski dizajn

Kate Middleton na dodjeli nagrada za britanski dizajn

Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia

Identičnu frizuru Kate je posljednju put nosila na kraljevskoj turneji po Karibima i u to je vrijeme predstavljala je pametan način za savladavanje kovrčavosti u vlažnim uvjetima.

  • +8
  • +5

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Stephen Lock/i-Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezinu promjenu frizure brojni frizerski stilisti nazvali su elegantnom i sofisticiranom.

‘Vojvotkinja se odmaknula od isfenirane frizure s bočnim razdjeljkom i priglila elegantniju opciju koja otvara njezino lice bez podizanja kose. Na ovaj način njezine naušnice više dolaze do izražaja’, prokomentirao je jedan britanski frizerski stilist za Daily Mail.