SJAJNA GLUMICA

Novi projekt Olivije Colman; nakon uloge kraljice Elizabete dobila je ponudu koju nije mogla odbiti

03.12.2020 u 13:42

Bionic
Reading

Britanska glumica Olivia Colman, koja je u posljednje dvije sezone utjelovila kraljicu Elizabetu II u nagrađivanoj seriji ‘The Crown’ (Kruna), sada priprema novi projekt. Gledat ćemo je u prilagođenoj verziji ‘Pepeljuge’

Iako se situacija s virusom u Europi zahuktava, neki glumački projekti ne staju. Tako je primjerice blagdanski specijal ‘Pepeljuga’, koji priprema produkcija BBC-ja, i dalje u planu.

Zvjezdana postava iz svojih će domova snimiti scene koje će na televiziji biti prikazane za Badnjak. Među postavom se našla i sjajna Olivia Colman te će uskočiti u ulogu dobre vile Pepeljuge dok će njezina kolegica Helena Bonham Carter igrati zlu maćehu.

  • +3
Olivia Colman Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Dvije iskusne britanske glumice nedavno su završile svoj veliki projekt ‘The Crown’ (Kruna), u kojem Helena igra princezu Margareth, a Colman sjajno prikazuje kraljicu Elizabetu II.

‘Ovo je sjajno iznenađenje za naše gledatelje za sam kraj ove ružne godine, koje bi trebalo sve malo razveseliti’, rekao je šef BBC-ja Patrick Holland.

  • +4
The Crown Izvor: Profimedia / Autor: Supplied by LMK / Landmark / Profimedia

Inače, Colman je za ulogu u filmu 'Miljenica' osvojila Oscara. 'Pravi si sretnik ako dobivaš angažmane. Ima puno boljih glumaca od mene koji nemaju toliko sreće', priznala je nedavno Colman i dodala kako je sretna i zbog toga što slavu i uspjeh nije doživjela u mlađim danima, objašnjavajući to riječima da je ona s vremenom postala zvijezda.