VODI 'GUILTY'

Novi film s Jakeom Gyllenhaalom 'The Guilty' najgledaniji je na Netflixu, a evo koji su se još našli u top 10

06.10.2021 u 13:21

Bionic
Reading

Osim što nas je popularni streaming servis 'navukao' na brojne serije koje su nas prikovale pred male ekrane, Netflix nudi velik broj zanimljivih filmskih naslova, a domaći korisnici najviše biraju 'The Guilty', uzbudljiv film koji se gleda u jednom dahu s poznatim glumcem Jakeom Gyllenhaalom u glavnoj ulozi

'The Guilty' je remake danskog trilera koji je režirao proslavljeni redatelj Antoine Fuqua.

Radnja filma odvija se tijekom jednog jutra u dispečerskom pozivnom centru službe 911. Telefonski operater Joe Baylor (Jake Gyllenhaal) pokušava spasiti sugovornicu od velike opasnosti, ali ubrzo otkriva da ništa nije onako kako se čini. Suočavanje s istinom jedini je izlaz. Prepun mračnih obrata, film je oduševio domaće korisnike Netflixa pa je upravo ovaj naslov na drugom mjestu po gledanosti na Netflixu u Hrvatskoj, odmah iza hit serije 'Squid Game', što ga čini najgledanijim filmskim uratkom na ovom streaming servisu. Osim Gyllenhaala, u filmu glume Riley Keough, Peter Sarsgaard i Christina Vidal.

The Guilty Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Osim ovog uzbudljivog trilera, među trenutno najgledanijim filmskim naslovima domaćih korisnika Netflixa našli su se i dokumentarac o mučnoj borbi za samostalnost nekadašnje pop princeze 'Britney vs Spears', francuska romantična komedija 'Friendzone', zatim 'Sounds Like Love', još jedan dokumentarac 'Attack of Hollywood cliches!', 'Man of Tai Chi' iz 2013. godine i 'Ride Along 2' iz 2016. godine.

USKORO NA EKRANIMA

Zavirili smo na Netflixov Tudum i izdvojili nekoliko uzbudljivih najava

Pogledaj galeriju

Među najgledanijim filmovima hrvatskih korisnika Netflixa su i britanski film 'No One Gets Out Alive', legendarna komedija 'Scary Movie' iz 2000. godine i animirani filmski hit za najmlađe 'My Little Pony: A New Generation', nastavak popularne Hasbrove franšize o čarobnim konjićima.

Top 10 u Hrvatskoj

  1. The Guilty
  2. Britney vs Spears
  3. Friendzone
  4. My Little Pony
  5. Sounds Like Love
  6. Man of Tai Chi
  7. Ride Along 2
  8. Attack of Hollywood Cliches!
  9. No One Gets Out Alive
  10. Scary Movie