za njezin veliki dan

Novak Đoković poručio supruzi Jeleni: 'Zahvalan sam što te imam u životu za partnera i srodnu dušu'

19.06.2020 u 09:53

Bionic
Reading

Supruga najboljeg tenisača svijeta u srijedu je proslavila 34 rođendan. Riječi koje joj je uputio preko društvenih mreža i ovog puta su izazvale oduševljenje pratitelja

'Sretan rođendan ljubavi! Tvoje svjetlo nas podiže svaki dan! Volimo te puno! Volimo te ljubavi. Hvala ti što si dala cijelu sebe obitelji i što nas najviše voliš i podržavaš. Zahvalan sam što te imam u životu za partnera i srodnu dušu', napisao je Novak Đoković.

Na Twitteru je pak objavio i set zajedničkih fotografija koje javnost do sada nije imala priliku vidjeti. Supružnici Đoković trenutačno se nalaze u Zadru sa svojom djecom Stefanom i Tarom, a smješteni su na luksuznoj jahti Asha koja je privezana u marini teniskog centra na Višnjiku.

Kako je poznato ne vole se razmetati skupocjenim rođendanskim poklonima i više vole kvalitetno provoditi zajedničko vrijeme, tenisač je došao na ideju da je mini-slavlje na jahti puno bolja opcija nego da su ostali u hotelu. Nekoliko metara pored njihove jahte usidreno je i plovilo tenisča Alexandera Zvereva i njegove devojke Brende Pateae, s kojim se obitelj Đoković zbližila tijekom njihovog boravka u Beogradu, pa su i oni bili gosti na Jeleninom mini-slavlju, pišu srpski mediji.

  • +8
Novak Đoković s obitelji na jahti Asha Izvor: Pixsell / Autor: Marko Dimic/PIXSELL