'MILOST'

Nova turska ljepotica u borbi sa životnim sapunicama

18.11.2013 u 13:37

Bionic
Reading

Na Novu TV stiže friška turska sapunica 'Milost' što priča priču o prekrasnoj mladoj djevojci Narin koja je junački i s ponosom prevladala sve prepreke koje je život stavio pred nju

Dolazak iz gradića do Istanbula za Narin nije bio nimalo lagan te je iza sebe ostavila bolna sjećanja iz prošlosti, nasilnog oca i majku koja nije mogla zaštititi ni sebe ni svoju djecu. Kad konačno dođe u Istanbul i postane uspješna odvjetnica, sreća joj se počne osmjehivati sve do jednog dana, kad se u njezinom životu pojavi ljubav iz prošlosti, a Narin izgubi tlo pod nogama.

Narinina davna ljubav Firat Ibrahim Celikkol) sin je najimućnije obitelji u Jaslihanu i mladić koji je tijekom života imao sve što je mogao poželjeti. Visokoobrazovan je i radi kao pomoćnik glavnog direktora zaduženog za izdavanje kredita u jednoj međunarodnoj banci. Drugu stranu ljubavne brane čini Sermet koji je od djetinjstva zaljubljen u Narin i cijeli je svoj život posvetio toj ljubavi. Slijedi je u stopu, štiti i motri.

Serija 'Milost' rađena je prema romanu 'Kahperengi' autorice Hande Altaylı. Glavnu junakinju tumači 35-godišnja Ozgu Namal koja se proslavila ulogom Gullu u televizijskoj seriji 'Polja nade', jednoj od najgledanijih turskih serija ikad.