MARIO OLIVER

Nova tragedija pogodila je monegašku obitelj: Ubijen bivši dečko princeze Stephanie

12.11.2022 u 11:22

Bionic
Reading

Iako su u vezi bili krajem 80-ih, princeza Stephanie zasigurno nije lako primila vijest kako je ubijen njezin bivši dečko Mario Oliver. Vlasnik noćnog kluba u Los Angelesu i maneken pronađen je mrtav u Dominikanskoj Republici

Tijelo Marija Olivera, s kojim je monegaška princeza Stephanie u vezi bila krajem 80-ih godina prošlog stoljeća, pronađeno je u vili u Las Terrenasu, u Dominikanskoj Republici. Policija je izvijestila kako je Oliver ubijen tijekom provale u vilu, a lopovi su ukrali sef te nekoliko satova marke Rolex.

71-godišnji Mario Oliver rođen je u Francuskoj kao Mario Oliver Jutared, i bio je uspješan model u Parizu, prepoznatljiv po gustoj i razbarušenoj plavoj kosi, atletskoj građi, ali i holivudskom osmijehu. Zbog izgleda, ali i uspjeha, bio je nezaobilazno lice francuske društvene scene, prije negoli je odselio u Los Angeles gdje je posjedovao noćni klub, ali i restoran koji su privlačili mnoge goste.

13 godina mlađu princezu Stephanie upoznao je upravo u Los Angelesu 80-ih, kada je ona tamo pokušala ostvariti svjetsku glazbenu karijeru. 1986. godine objavila je dva singla, 'Ouragan' i 'Flash', koji su u Europi prodani u milijunskoj nakladi. U to vrijeme viđala se i s holivudskim glumcem Robom Loweom.

Nakon što je u noćnom klubu Vertigo upoznala Olivera, izgubila je glavu za njim, a ubrzo je i uselila u njegov dom na Beverly Hillsu. Iako su bili it par, vrijeme su radije provodili u tišini vlastitog doma. Iako se činilo da ih ništa ne može javascript:void('galleryComponent')rastaviti, ljubav se razvodnila, a 1995. princeza Stephanie udala se za svog tjelohranitelja Daniela Ducrueta, s kojim je dobila dvoje djece - Pauline i Louisa.

  • +4
Princeza Stephanie i Mario Oliver Izvor: Profimedia / Autor: CRY / The Photo One / Profimedia

1998. godine Stephanie je rodila i svoje najmlađe dijete, kćer Camile, čiji je otac bivši tjelohranitelj u palači Jean Raymond Gottlieb.

I dok se ona posvetila obitelji, Oliver je i dalje bio faca noćne klupske scene u Los Angelesu. Otvorio je klubove Vertigo i The Gate te restorane Tryst, Le Petit Four i Linq. Iza sebe je imao dva propala braka, a optužen je i za seksualno zlostavljanje 19-godišnjakinje.