BORBA ZA HRANU

Nova masovna tučnjava cura u Survivoru

27.03.2012 u 17:05

Bionic
Reading

Maja Lena i Martine u žestokoj borbi uspjele su pobijediti žestoku Staniju i Aleksandru

Makedonka Aleksandra izvukla se iz depresije te se odlučila boriti i više nije po strani. Pleme je oduševljeno.

Kandidati iz Matamba sretni su jer su otkrili da mogu pušiti kokos, pa su svi pušači presretni! Svi puše tu jednu cigaretu koju su im smotali domoroci.

U borbi za imunitet cure moraju igrati ragbi u pijesku! Prvo moraju naći vreću u pijesku, a onda s njom uspjeti doći do cilja.

Nastaje pravi 'chick fight' u pijesku!! Na kraju su Martina i Maja Lena su odigrale pravu ragbi 'strategiju'! Prvi put pleme Matambo osvaja imunitet zahvaljujući Ciganoviću i mudroj taktici Martine Vrbos

Cure su se nakon poraza najednom počele osjećati ugroženo. Stanija misli da se dečki odvajaju od njih cura. Kad su neka dogovaranja, oni se odvajaju, kaže Stanija. Dečki su poludjeli i rekli da one jedu više od njih; oni su jači, a manje jedu.

Marko odlučio da Aleks ide u potragu za tajnim imunitetom. Dok je Aleks u potrazi za imunitetom, Stanija pred svima kaže da misli da je Aleks izdajnik plemena i da je pustila Cigija da pobijedi.

Natjecatelji koje je pleme izbacilo i dalje imaju šansu za povratak, oni će se boriti u duelima, a pobjednik posljednjeg vrača se u ujedinjeno pleme. No on ne ide sam. Sa sobom može povesti još jednog stanovnika s otoka odbačenih, po svom izboru.

Sve novosti u Survivoru pogledajte večeras u 21 sat na RTL televiziji.