Live, love & make your fashion thoughts live

Hippy Garden: Nova šoping meka Zagrepčanki otvorena u Rudešu

15.08.2019 u 07:58

Bionic
Reading

Modna scena dobila je jako pojačanje u vidu nove trgovine jedne od naših najpopularnijih dizajnerica, Đurđice Vorkapić. Zagreb, točnije Rudeš, postao je domaćin potpuno novom konceptu Hippy Garden shopa

Ljubitelji ovog poznatog brenda kojeg obožavaju Hrvatice, od sada će moći uživati u potpuno novoj koncept trgovini te isprobati i kupiti najbolje odjevne predmete prijašnjih Hippy Garden kolekcija i to po outlet cijenama. Onaj tko želi u prvi plan staviti svoju individualnost i besprijekoran stil, sigurno će pronaći veliki izbor odjevnih predmeta: haljina, kombinezona, nakita i ostalih modnih dodataka, stoji u najavi.

Atraktivan industrijski prostor prostire se na 180 kvadrata i baziran je na elementima urbanog gradskog butika u prepoznatljivom Hippy Garden stilu. Veliki, prozračni izlozi ukrašeni su pravim biljem dok su drvene police i zidovi napravljeni od visoko sjajnih materijala. Hippy Garden ovim projektom postavlja novi standard za iskustvo kupovine i kreativnost u maloprodajnom okruženju.

Hippy Garden Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo