Modna kampanja 'For Her'

Bezvremenska elegancija: Hippy Garden ima novu kolekciju

09.07.2019 u 09:43

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih hrvatskih modnih brandova Hippy garden osmislila je i pokrenula dizajnerica Đurđica Vorkapić, a njezina nova, ljetna kampanja intrigantnog naziva 'For Her', predstavlja senzualne, bijele kreacije kakve bi svatko poželio

Svaki komad osmišljeni je s puno ljubavi i emocija, a naglasak je i ovog puta na haljinama, kombinezonima i funkcionalnim ogrtač haljinama. Ne uplićući se u komplicirane forme, slojeve, uzorke ili boje, Đurđica Vorkapić je stvorila vrlo snažne komade visoke mode, vjerno njegujući prepoznatljiv kod brenda. Nevjerojatno atmosferična modna kampanja priziva neko drugo vrijeme gdje vladaju idealizirane ikone inspirirane mentalnim i emotivnim etiketama.

Luksuzni materijali i svijetle nijanse možda i nisu najbolji izbor za svakodnevne aktivnosti, no svakako odražava sve ono što Hippy Garden predstavlja - luksuz i raskoši koje bismo svi u životu barem jednom voljeli iskusiti.

Fotografije potpisuje uspješni modni fotograf Šime Eškinja, a u kampanji su sudjelovali modeli Manuela M. Vasiljeva M. i Korina B. Cijela kolekcija dostupna je na poznatoj modnoj adresi, Hippy Garden Masarykova 5. u Zagrebu.

  • +4
Hippy Garden Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Šime Eškinja