BURNA VEZA

Nova drama u obitelji Beckham; tjelohranitelji u Cannesu morali razdvajati Brooklyna i Hanu

26.05.2019 u 11:11

Bionic
Reading

Kao što u Cannesu ne nedostaje dobrih filmova i zabave, jednako tako ne nedostaje ni skandala ni trač partija. Glavnu ulogu u najnovijem odigrao je najstariji sin Davida i Victorije Beckham

Tjelohranitelji su morali intervenirati i razdvajati Brooklyna Beckhama i njegovu djevojku Hanu Cross za njihove posljednje javne svađe za filmskog festivala u Cannesu. 20-godišnjak i njegova 22-godišnja djevojka uživali su u večeri uz šampanjac u poznatom hotelu Martinez kad je među njima izbila burna svađa. Kako je započela, ne zna se, no završila je deranjem i suzama.

'Popili su nekoliko pića i počeli se vrijeđati. Hana je prozvala Brooklyna zbog nečeg, stvar je brzo eskalirala i umiješali su se tjelohranitelji. O svemu su odmah obavijestili Davida i Victoriju. Oni su, naravno, jako zabrinuti zbog njihove toksične veze i frustrirani ispadima u javnosti', rekao je izvor za Daily Mail.

Mladi par se navodno brzo pomirio.

Ovo nije prvi put da se svađaju u javnosti. Prošli mjesec paparazzi su snimili raspravu koju su vodili nakon večere na Beverly Hillsu, a koja se na cesti također odvijala puna suza, mahanja i vikanja.

  • +11
Brooklyn Beckham i Hana Cross na crvenom tepihu u Cannesu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia