MODNI PROMAŠAJ

Nismo mogli ni zamisliti da ćemo Victoriju Beckham ikada vidjeti u ovako lošem stajlingu

22.05.2019 u 15:12

Bionic
Reading

David i Victoria Beckham iskoristili su slobodne dane za kratki bijeg u Paris. Slavni nogometaš i bivša spajsica i dizajnerica uslikani su tijekom povratka na željezničkom kolodvoru u Londonu, izazvavši veliku pažnju paparazza koji ih prate u stopu

Posebnu pažnju privukla je lijepa modna dizajnerica koja je mnoge zbunila odabirom stajlinga. Slavnu spajsicu navikli smo viđati uvijek besprijekorno dotjeranu, a njezini stajlinzi uvijek su savršeno usklađeni i promišljeni do posljednjeg detalja, no ovog puta ne možemo reći isto.

Iako je dobro poznato i opće prihvaćeno pravilo da se za putovanja odabire ležerna i udobna odjeća koja nas neće zatezati ili se urezivati u kožu, moramo priznati da još uvijek nismo pronašli smisao stajlinga slavna spajsice. Victoria je za putovanje odjenula crne tajice s elastičnom trakom, popularno zvane špicerice, koje su bile popularne 80-ih, a ove sezone su doživjele ponovni modni procvat.

  • +14
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ukoliko na sebe nabacamo trendi komade, to ne znači nužno da će naš stajling biti za pohvalu, a upravo ta sudbina zadesila je i lijepu modnu dizajnericu. Možda bi ove trendi tajice odlično izgledale da ih je 45-godišnja spajsica uskladila s efektnom bluzom ili elegantnim balonerom, no uz običnu crnu vestu na kopčanje s potpisom modne kuće Chanel rezultat je malo je reći razočaravajući.

Obzirom da se ove tajice uglavnom nose uz štikle, slavna brineta je stajling upotpunila bijelim štiklama preko kojih je zakačila elastičnu traku s tajica, crnom torbicom i omiljenim Celine sunčanim naočalama.

  • +23
Tajice Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Zara