NEOBIČNE METODE

Victoria Beckham za detoksikaciju koristi moć punog mjeseca

20.05.2019 u 19:27

Bionic
Reading

Modna dizajnerica Victoria Beckham provela je nedavno tjedan dana na detoksikaciji u njemačkom luksuznom zdravstvenom odmaralištu. Među brojnim preparatima koje je koristila kako bi tijelo ponovno dovela u ravnotežu, u oko upada 'napitak punog mjeseca'

Pritisnuta brojnim obvezama i zgusnutim rasporedom 44-godišnja Victorija uzela je predah kako bi tretmanima detoksikacije vratila svoje tijelo u ravnotežu i opustila se od svakodnevnih stresova.

Victorija je s obožavateljima podijelila i selfie snimljen tijekom detoksikacije u kojem se zahvaljuje svima koji su joj tijekom liječilišnog odmora svojim vrhunskim savjetima pomogli u održavanju ravnoteže.

O preparatima za detoksikaciju koje je koristila u luksuznom njemačkom zdravstvenom odmaralištu Lanserhof Tegernsee, Victorija je redovito izvještavala svoje pratitelje putem Instagram Storiesa, a za oko zapada omiljeno piće za detoksikaciju bivše spajsice – 'voda punog mjeseca'.

Kako časopis People doznaje na službenim stranicama brenda kojega Victorija reklamira, riječ je o mjesečevom osvježavajućem napitku koji se u boce puni direktno na izvoru Leonhardspfunzen za punog mjeseca.

'Biofizička kakvoća vode mijenja se s mjesečevim fazama', objašnjava se nadalje uz napomenu da ovi pogledi daleko nadilaze trenutna znanstvena saznanja te da klasična medicina ne prepoznaje i ne prihvaća učinke bioenergetske oscilacije.

  • +17
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.