ugodno druženje

Luka Modrić i Mateo Kovačić znaju gdje i kako se utješiti nakon ispadanja iz Lige prvaka, a podršku im je došao dati i...

11.08.2020 u 19:37

Bionic
Reading

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić i njegov (bivši) suigrač u Realu, a sada veznjak Chelseaja, Mateo Kovačić proteklih dana nisu imali previše razloga za slavlje i veselje

Još od vremena dok su bili suigrači u madridskom Realu, Luka Modrić i Mateo Kovačić često su znali provoditi slobodne dane u zajedničkim druženjima. Naravno, sa svojim obiteljima.

A obično bi im se pridružio i Darijo Srna.

No, dok Srna ima obveza u Europskoj ligi i pitanje je hoće li njegov klub proći u polufinale ovog natjecanja, Luka Modrić i Mateo Kovačić proteklih su dana okončali sezonu ispadanjem u osmini finala Lige prvaka. Real je poražen kod Manchester Cityja, a Chelsea kod Bayerna. Osim toga, Kovačićevi 'plavci' nekoliko dana prije poraženi su i u finalu FA kupa od Arsenala.

Zato smo sigurni da će Modrić i Kovačić ovu večer provesti pred malim ekranima i programom Arenasporta, kako bi gledali okršaj Šahtara i Basela te bodrili svog prijatelja.

A dok im se Srna ne priključi, ovom hrvatskom nogometnom dvojcu na ljetovanju u Zadru priključio se Marin Čilić, trenutno 37. igrač na svjetskoj ATP listi.

Čilić je fotografiju u društvu nogometnog dvojca - naslovio: U dobrom društvu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

In good company. 😎😎

Objavu dijeli Marin Čilić (@marincilic)