PLAVOKOSI LJEPOTAN

Nogometaš za kojim uzdišu žene: Zgodniji je i od Davida Beckhama

19.09.2018 u 09:49

Bionic
Reading

Mladi njemački vratar postao je predmet sprdnje nakon finala Lige prvaka i katastrofalne predstave u finalu protiv Real Madrida. Loris Karius morao se nositi s brojnim šalama zbog kojih je internet gorio pa je odlučio promijeniti sredinu i krajem kolovoza otišao na posudbu u turski Bešiktaš. Priznao je da voli Bospor, a čini se da njega vole žene. Skoro kao Davida Beckhama

Kad su na predstavljanju novog golmana Kariusa pitali kako se nosi s čestim medijskim napisima o izgledu i usporedbi s poznatim holivudskim glumcima, on je izjavio da mu sve to godi, ali da je tu da bi prije svega dobro branio mrežu Bešiktaša te da ne razmišlja puno o drugim stvarima.

Plavokosi 25-godišnji seks simbol do sada je najviše pažnje zaokupio time što je njegov klub Liverpool izgubio utakmicu protiv Real Madrida i tako propustio šansu za osvajanje naslova Lige prvaka. Najveća krivnja pripisana je upravo njemu i njegovoj obrani pa je postao glavna meta zlih jezika na društvenim mrežama te čak primao prijetnje smrću.

Ipak, ovaj slavni sportaš pravi je sretnik jer utjehu može potražiti u naručju tri godine starije Britanke, modela Ianthe Rose. Prije nje ljubio je Pamelu Reif te Annelie Alpert.

Unatoč tome, Karius privlači pažnju žena diljem svijeta, a poznat je po brojnim tetovažama koje krase njegovo tijelo. Na potpuno prekrivenim rukama ima rukavice Mickeyja Mousea, a na ramenima su mu motivi cvijeća i ptica. Lijeva ruka posvećena je religiji, a iza desnog uha ima mali križ. Zgodni Nijemac ima i francuske natpise te poruku na lijevom bicepsu: 'Druge stvari nas mogu mijenjati, ali početak i kraj je obitelj'.

  • +3
Loris Karius Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia