SLUČAJ TINE KATANIĆ

Nogometaš koji je objavio snimke skriva se od policije

26.01.2017 u 15:25

Bionic
Reading

Nakon što je u lipnju 2015. u javnost procurio privatni video manekenke i voditeljice Tine Katanić s dvojicom muškaraca, odlučila je pravdu potražiti na sudu. Policija trenutačno traga za nogometašem koji je snimao i distribuirao snimke, a Tina koja u svom iskazu tvrdi kako se ničeg ne sjeća, ne želi da suđenje bude javno

Policijska istraga oko curenja snimki manekenke Tine Katanić s dvojicom mladića završila je njezinom optužnicom protiv trećega koji je spolni odnos snimao mobitelom, a onda snimke pustio u javnost. Na mobitelu kojim je snimao, a koji je policija zaplijenila, pronađeno je još spornih snimki.

Domagoja R. odvjetništvo tereti za neovlaštenu distribuciju dviju snimaka koje su izašle u javnost. Optužnica je potvrđena, ali mu još nije uručena, s obzirom na činjenicu kako mladić već mjesec dana ne obitava na prijavljenoj adresi. 'Kad je davao iskaz, mladić je upozoren da mora biti dostupan. Za njim je izdana tjeralica i određen mu je pritvor', izjavila je odvjetnica Tine Katanić Tanja Vranjican Derek za Index.

Kad su snimke objavljene, Domagoj R. mobitel je prodao, a policija je nakon zapljene na njemu našla čak 24 kratke snimke Tine Katanić u odnosu s dvojicom mladića.

Manekenka je jučer izjavila svojoj odvjetnici kako želi da suđenje ne bude javno. Sporne snimke nastale su u studenom 2014. kada je Domagoj nazvao Tinu i dogovorio susret.

Kad su se našli, on je već bio u društvu s J. L. i D. Z. Svi četvero pili su više vrsta alkohola, a što se točno dogodilo, Tina se ne sjeća jer je, kako je ispričala tužiteljima, bila u alkoholiziranom stanju. U svojem je iskazu tužiteljima nekoliko puta ponovila kako se ne sjeća da je s trojicom muškaraca imala ikakav spolni odnos, a posebno nije vidjela niti je bila svjesna da je Domagoj R. nju i J. L. i D. Z. snimio u eksplicitnoj situaciji.