PREKID IH JE OJAČAO

Njihova veza čini se kao idila, no Kate Middleton i princ William ipak nisu izdržali sva iskušenja

14.08.2018 u 13:52

Bionic
Reading

I dok je za većinu takav scenarij u stvarnom životu nešto neostvarivo, za obožavatelje britanske kraljevske obitelj, ljubavna priča Kate Middleton i princa Williama okrunjena brakom nalikuje onima kakve smo kao djeca čitali u bajkama - jedan princ, palača, ljubavna priča i na kraju vjenčanje o kojem se priča godinama. Ipak, kroz godine nije sve bilo baš tako idealno kako se činilo

Pod povećalom javnosti njihova je ljubav rasla, potom su je ozakonili brakom, osnovali obitelj i dobili troje djece, pa se danas čini kao da je od početka sve bilo savršeno. No, ako se malo bolje prisjetimo, prije rođenja princa Louisa, njegov otac, princ William, imao je mali ispad u noćnom klubu na švicarskom skijalištu, kada je snimljen u društvu nepoznatih dama kako se zabavlja i ispija alkoholna pića, dok njegova supruga i djeca spavaju tisućama kilometara dalje, u njihovom obiteljskom domu.

A i to je tek jedna od priča koja pokazuju kako su i oni ljudi krvi i mesa, te se po postupcima ne razlikuju puno od onih koji nemaju 'plemenitu, kraljevsku' krv.

  • +2
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovih je dana isplivala još jedna priča iz njihove prošlosti. I tko zna, možda da nisu imali volje i želje za pomirbom, danas ništa ne bi izgledalo kako izgleda. A što se točno dogodilo? Recimo da je vrijeme radnje negdje daleko u prošlosti, kada su William i Kate tek friško diplomirali, a George, Charlotte i Louise, kao ni bračni život, nisu im bili na pameti.

Iako su u vezi bili već četiri godine, još uvijek nisu živjeli zajedno - Kate je stanovala u Londonu, a princ William u vojnim kasarnama u Dorsetu. Tijekom blagdana 2006. godine par je i prekinuo, a scenarij je išao nekako ovako. Obitelj Kate Middleton pozvala je princa da s njima dočeka Novu godinu, a on je na to i pristao.

Ipak, nakon nekog vremena odlučio je ipak odbiti taj poziv kako bi u to vrijeme bio sa svojom obitelji i bakom, kraljicom Elizabetom II u Sandringhamu, na tradicionalnom obiteljskom okupljanju. Budući da nisu bili u braku, Kate mu se nije smjela pridružiti zbog strogih kraljevskih pravila, koji su nekoliko godina kasnije zanemareni kada je u pitanju bila Meghan Markle.

  • +42
Kate Middleton i princ William

Naravno, sve to donijelo je tenzije u vezu, kao i mnogobrojni paparazzi koji su postali pomalo i agresivni prema Kate Middleton, ali i šuškanja o zarukama, te je sve rezultiralo - prekidom. Na kraju, par se ipak pomirio, no o tome su ipak progovorili tijekom intervjua kada su proslavili svoje zaruke.

'Da budem iskren, oboje smo bili jako mladi, na fakultetu, još smo se uvijek tražili', rekao je princ William, a Kate Middleton je dodala: 'Iako sam tada bila jako nesretna, to me učinilo snažnijom osobom. Spoznaš neke stvari o sebi koje do tada nisu shvaćao.' Čini se kako je upravo taj kratki period učinio njihovu vezu, a potom i brak, čvršćim.