U SUPRUGOVOM ZAGRLJAJU

Njihova ljubav i dalje bukti jednakim žarom: Severina i Igor Kojić proslavili četvrtu godišnjicu braka

23.11.2019 u 13:44

Bionic
Reading

Severina i Igor Kojić proslavili su svoju četvrtu godišnjicu braka, a pjevačica je ovaj poseban dan obilježila zajedničkom fotografijom koju je podijelila s obožavateljima na svom Instagram profilu

Iako su zbog velike razlike u godinama mnogi mislili kako veza Severine i Igora Kojića neće opstati, pjevačica i srpski nogometni menadžer svima su dokazali suprotno nakon što su u rujnu 2015. izgovorili jedno drugome bračne zavjete u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama.

Svoj brak sačuvali su od zlih jezika do danas. Zbog brojnih poslovnih i obiteljskih obaveza Severina i Igor već četiri godine sretno žive na relaciji Zagreb-Beograd, a Igor je pjevačici velika podrška u svemu što radi.

Pjevačica je trenutno na svojoj velikoj 'The Magic tour' turneji, a danas će nastupiti pred beogradskom publikom. Iako je čekaju brojne probe, Severina je u petak izdvojila trenutak da svom voljenom suprugu čestita četvrtu godišnjicu braka.

Učinila je to putem društvenih mreža na kojima s fanovima dijeli sve svoje radosne i tužne trenutke, objavivši fotografiju s Igorom nastalu tijekom Story Hall of Fame partyja u svibnju 2017.

'Virujen u te, s tobon živin lipo. Sretno nam', napisala je jedan od svojih najpoznatijih stihova uz fotografiju na kojoj je naslonjena na supruga Igora.

Godišnjicu braka Severini i Igoru čestitali su brojni obožavatelji i prijatelji, među kojima i blogerica Ella Dvornik, glumica Bojana Gregorić Vejzović i radijska voditeljica Paola Valić Bekić.

  • +8
Severina i Igor Kojić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL