djedova krunidba

Slavlje ju je izmorilo: Princ William otkrio da je princeza Charlotte vrlo umorna

08.05.2023 u 10:55

Bionic
Reading

Princeza Charlotte na mnogim je javnim okupljanjima već pokazala svoj brižni karakter pazeći na ponašanje mlađeg brata Louisa, a iznimka nije bila ni djedova krunidba. Brata je cijelo vrijeme držala za ručicu, a ta uloga malo ju je i iscrpila

Krunidba kralja Charlesa III, a time i kraljice Camille svečanost je koju će mlada princeza Charlotte, kao i prinčevi George i Louis pamtiti cijeli život. I dok je princu Georgeu pripala počasna uloga paža, a princeza Charlotte i princ Louis, još premladi za veće uloge, krunidbu su promatrali iz prvog reda sa svojim roditeljima. Ipak, starija sestra imala je 'pune ruke posla' oko mlađeg brata.

Princ od Walesa i supruga Kate prošetali su u nedjelju Windsorom, a okupljena gomila postavila im je mnoga pitanja kako su zadovoljni krunidbom. Među raznim pitanjima, našlo se i ono koje traži odgovor kako je princeza Charlotte nakon izazovne subote.

William je odgovorio: 'Jako je umorna nakon jučerašnjeg dana. Ima miran dan kod kuće. Brinula je da se njezin mlađi brat ponaša pristojno.'

  • +14
Princ Louis i princeza Charlotte Izvor: Profimedia / Autor: WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mlada princeza bila je u ulozi brižne starije sestre držeći petogodišnjeg princa Louisa za ruku dok su dolazili i odlazili s krunidbene službe u opatiji. Osim toga, s njim je i razgovarala tijekom dvosatne ceremonije krunjenja, koja je mladom princu bila pomalo naporna i dosadna.

Petogodišnjak se povukao usred ceremonije, ali se pridružio svojim roditeljima i braći i sestrama u povorci kočije dok su se članovi kraljevske obitelji vraćali u Buckinghamsku palaču.

  • +4
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Pool / Zuma Press / Profimedia

U nedjelju navečer Charlotte je odmorna stigla na koncert u Windsor, a nije mogla sakriti uzbuđenje tijekom nastupa Katy Perry. Veselo je pjevala tekst pjesme 'Roar', a princ George pridružio joj se u trenutcima euforije.

Tijekom koncerta brat i sestra su se došaptavali i uživali u koncertnom slavlju, a njihov najmlađi brat za ovaj je događaj još uvijek premlad.

  • +5
Katy Perry Izvor: Profimedia / Autor: Chris Jackson / PA Images / Profimedia