NIKAD SRETNIJI

Nježna posveta Luke Modrića supruzi Vanji: 'Sve moje'

19.07.2018 u 10:18

Bionic
Reading

Kapetan naše nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Moskvi proglašen je najboljim igračem i osvojio Zlatnu loptu, a taj veliki uspjeh jedva je čekao podijeliti sa svojim najmilijima. Nakon povratka dočekao ga je još jedan razlog za slavlje - rođendan supruge Vanje

'Happy birthday, sve moje!', poručio je raznježeni kapetan Luka Modrić svojoj supruzi pored fotografije na kojoj se drže za ruke i poziraju s osmijehom od uha do uha. Njegova Vanja jučer je proslavila 38. rođendan. Ona ga je brižno s dvoje starije djece pratila na svim utakmicama naše reprezentacije i isti dan se s njima vraćala kući, baš što mu je već 13 godina najveća životna podrška.

Happy birthday sve moje! ❤️😍😘

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10) on

Nakon velikih slavlja u Zagrebu i Zadru Luka i Vanja Modrić su se konačno posvetiti jedno drugome i svome odmoru.

Upoznali su se u kafiću na zagrebačkim Ravnicama, u blizini Dinamovog stadiona, kad je Luki bilo 19, a njoj 24 godine. Prije nego što se par vjenčao ekonomistica je izjavila da je ona najveći kritičar Lukine igre. U braku su od 2010. godine, a svoje obiteljsko gnijezdo su svili u Španjolskoj kad je prvi Hrvat u povijesti koji je osvojio Zlatnu loptu počeo igrati za nogometni klub Real Madrid. Njihova najveća sreća su djeca, 8-godišnji sin Ivan, 5-godišnja kći Ema i devetomjesečna Sofija.

  • +7
Luka i Vanja Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavić