PRIČLJIVA BEBA

Njezinoj sreći nema kraja: Maja Šuput se pohvalila Bloomovom prvom riječi

22.10.2021 u 09:26

Bionic
Reading

Nakon povratka iz Italije, gdje su uživali u još jednom odmoru preko tjedna, Maja Šuput i Nenad Tatarinov vratili su se svojim svakodnevnim obavezama, a poznata pjevačica nije propustila mobitelom zabilježiti važan trenutak u životu njihovog malenog nasljednika

'Isuseeee rekao je tataaa!' Napisala je preko snimke nasmijanog malenog Blooma pjevačica Maja Šuput, a u njezinom glasu nije se mogla sakriti uzbuđenost. Da se upravo ti prvi detalji, kod prvog djeteta, uvijek pamte, znaju svi koji su iskusili čari roditeljstva, stoga zapravo i ne treba čuditi da je Maja toliko oduševljena.

Maleni Bloom navikao je od rođenja da ga mama snima i fotografira, a on se pokazao pravim veseljakom, koji stalno nešto frflja i priča na svom jeziku.

Inače, ponosni roditelji i ovog su mjeseca obilježili još jedan važan datum vezan uz Blooma, a riječ je o danu kada je napunio sedam mjeseci. Budući da su tada bili na kratkom odmoru u Opatiji, djelatnici hotela pobrinuli su se da to bude proslava za pamćenje, za koju se tročlana obitelj pomno dotjerala.

  • +6
Maja Šuput Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Na objavljenim fotografijama Maja blista u crvenim prsluku i chic crvenoj kapi, dok su njezini dečki vrlo zgodni u raskopčanim košuljama. Povodom Bloomovog sedmog mjeseca našla se tu i torta ukrašena voćem, macaronsi, svjećice te natpis 'Bloom'.