ŠTO STARIJI TO BOLJI

Njegov zavodnički osmijeh otopio je mnoga srca u 90-ima, a ovako izgleda danas glumac iz 'Esmeralde'

06.07.2023 u 12:03

Bionic
Reading

Meksički glumac Fernando Colunga odigrao je brojne uloge u televizijskim sapunicama, a najzapaženija mu je bila je ona Josea Armanda Penarreala u kultnoj 'Esmeraldi' s kojom je osvojio domaće gledateljstvo

Brojne žene su suosjećale i tugovale s glavnom junakinjom Leticiom Calderon (svojedobno se pričalo da su Hrvati plaćali mise da bi glavna junakinja progledala), a uzdisale su za Fernandom Colungom koji je u 30-tima zahvaljujući seriji 'Esmeralda' doživio vrhunac glumačke karijere. Jednu od glavnih uloga odigrao je i u telenoveli 'Otimačica'.

Mladi doktor Jose Armando Penarreal koji se zaljubio u slijepu Esmeraldu danas ima 57 godina te se i dalje bavi glumom.

Imao je veze s brojnim kolegicama, no meksički mediji već godinama preispituju njegovu seksualnost. 'Postoji publika i ljudi koji me vole i gledaju telenovele u kojima glumim, a ima i onih koji traže moje mane. Takvi žele naći nešto nešto pokvareno o meni, ali to im neće uspjeti', ispričao je Colunga. Svojedobno je izjavio da voli žene i da želi djecu. Dobro skriva svoj ljubavni život.

Fernando Colunga Izvor: Profimedia / Autor: u78 / Zuma Press / Profimedia

Inače, prije nego je zaplivao glumačkim vodama, školovao se za građevinara, prodavao aute, radio je i kao šanker, a okušao se i s poslom u željezariji.

Život mu je obilježila je i velika tragedija nakon što mu je otac 2020. preminuo od posljedica raka debelog crijeva. Zdravstveno stanje mu se zakompliciralo tijekom pandemije koronavirusa, a zbog toga nitko od članova obitelji nije mogao biti u bolnici u Meksiku. Glumac je u to vrijeme u Miamiju snimao sapunicu 'Malverde' i tužna vijest ga je jako pogodila. 'Zbog strogih mjera pandemije njegov otac, po kome je i dobio ime, kremiran je bez prisustva ijednog člana obitelji', ispričao je u to vrijeme izvor za strane medije.

I dalje kotira kao jedan od najvećih šarmera u Meksiku. Obožavatelji mogu primijetiti da Fernando 'stari kao vino'. U posljednjih 30-ak godina nije se puno promijenio.