LETICIA CALDERÓN

Sjećate li je se: Meksička zvijezda koja je utjelovila Esmeraldu završila u bolnici zbog koronavirusa

17.01.2021 u 12:36

Bionic
Reading

Meksikanka Leticia Calderón koja je glumila Esmeraldu u istoimenoj TV seriji, nekoć vrlo popularnoj i kod nas, hitno je hospitalizirana zbog koronavirusa

Leticia Calderón (52) potražila je pomoć u bolnici zbog komplikacija koje su nastale nakon što je saznala da je pozitivna na koronavirus, piše Slobodna Dalmacija.

Meksički mediji javljaju kako su na Covid-19 pozitivni i neki članovi njezine obitelji, no samo je ona hospitalizirana i stanje joj je u jednom trenutku bilo poprilično ozbiljno.

O Leticijinim sinovima od kojih jedan ima sindrom Down brinu se sad njezini bliski prijatelji obzirom da je samohrana majka. Leticia je u bolnici u Ciudad de Mexicu završila u petak, o čemu je javnost izvijestila putem Twittera.

'Hospitalizirana sam i o meni se brine izvrstan tim liječnika. Hvala svima na brizi! Sada trebam biti strpljiva da što prije ovo prebolim', napisala je glumica čija najnovija serija 'Imperio de mentiras' (Carstvo laži), remake turske hit serije 'Ljubav i novac', trenutno ruši rekorde gledanosti u Meksiku.

Glumica je svojedobno posjetila Hrvatsku i Sloveniju te se uvijek rado prisjeća tog putovanja.

'San mi je ponovno se vratiti u Hrvatsku i ovaj put doći sa sinovima. Voljela bih se prisjetiti lijepih uspomena s Hrvatima koji su mi ostali u sjećanju kao pravi pozitivci. Svoj posjet najviše pamtim po dvije stvari: velikom uzbuđenju ljudi kad bi me ugledali i djece koja su me grlila i plakala od sreće', izjavila je glumica, piše Slobodna Dalmacija.