remake telenovele

Evo kako će izgledati nova Esmeralda: Lijepa zvijezda meksičke sapunice

08.11.2017 u 11:22

Bionic
Reading

Devedesetih su meksičke sapunice vladale malim ekranima. Jedna junakinja se posebno uvukla u srca gledateljima, a riječ je o Esmeraldi. Od emitiranje popularne serije prošlo je oko 20 godina, a sada će popularna telenovela dobiti remake, seriju 'Sin tu mirada' (Bez tvog pogleda)

'Sin tu mirada' ('Bez tvog pogleda') adaptacija je originalne priče Delije Fiallo Esmeralda po kojoj je Televisa napravila istoimenu telenovelu. Umjesto legendarnih Esmeralde i Joséa Armanda, koje su utjelovili Leticia Calderón i Fernando Colunga, u novoj će seriji gledatelji pratiti priču Marine koju će glumiti Claudia Martín i Luisa Alberta, kojeg će glumiti Osvaldo de León.

Producent Ignasio Sada Madero, koji priprema novu telenovelu, informirao je medije kako su centralna tema telenovele problemi s kojima se susreću slijepe osobe u današnjem svijetu.

Claudia Martín, koja je nedavno sudjelovala u 'Enamorándome de Ramón', a prije toga pojavljivala se u telenovelama 'Amores con trampa', 'Un camino hacia el destino' i 'Sueño de amor'.

Jueves ❤️

A post shared by Claudia Martín (@claudia3martin) on

Rodeada de luces y colores 🌈✨

A post shared by Claudia Martín (@claudia3martin) on

Valle de Bravo 💚✨ @sintumiradaof #sintumirada

A post shared by Claudia Martín (@claudia3martin) on

Feliz viernes a todos!!!💋💋💋

A post shared by Claudia Martín (@claudia3martin) on

Serija 'Bez tvog pogleda' će imati 92 epizode, a u Meksiku će se početi prikazivati 18. studenoga.

49-godišnja Leticia koja je nekad glumila Esmeraldu, danas izgleda posve drukčije. Iako je gledatelji pamte po dugoj, smeđoj kosi i zelenim očima, glumica je bitno promijenila imidž. Snimanjem sapunica se bavi i dan danas.

#leticiacalderon se muestra contenta por asumir el reto de ser una villana 'maldita' en #MujeresDeNegro

A post shared by Televisa Espectáculos (@televisa_espectaculos) on

  • +21
Glumice iz meksičkih sapunica Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia