prirodna ljepotica

Nives Ivanišević okinula selfie u crvenom. Pljušte komentari: 'Prava si žena, majka, kraljica'

21.03.2023 u 15:21

Bionic
Reading

Radijska voditeljica i supruga našeg umirovljenog tenisača Gorana Ivaniševića, uvijek plijeni pažnju svojim fantastičnim izgledom. Svaka njezina objava prava je poslastica za one koji je prate na društvenim mrežama

Nives Ivanišević nije jedna od onih poznatih dama koja fanove i prijatelje učestalo 'obavještava' o novim proizvodima, hvali se pretjerano skupocjenim krpicama, tretmanima. Samozatajna i skromna voditeljica mnogima je zbog toga omiljena pojava.

Prošlu objavu imala je u veljači kad se pohvalila svojim poslom kojeg obožava. Sada je na svom radnom mjestu opalila selfi. 'Nisam neki fan crvene, ali jesam ove pjesme', piše Nives pored fotografije na kojoj se smije i pozira u crvenom izdanju. Kao i uvijek iskamčila je mnoštvo najljepših poruka u kojima joj laskaju.

'Prava si dama! I žena, majka, kraljica! Lijepa, pametna i s najljepšim osmjehom!', poručila joj je jedna od pratiteljica. Kad je riječ o modnom stilu, Nives je svojedobno rekla da voli kombinirati tenisice i haljine, a ponekad sportsku obuću smatra i boljim odabirom od elegantnih sandala. Poznato je i da nije velika obožavateljica životinjskih uzoraka pa ih nosi samo ako je riječ o nečem zbilja posebnom.

  • +3
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL