BOKSAČKI MEČ U RUŽI VJETROVA

Nives i Suzana se potukle zbog Ivana

20.04.2012 u 13:06

Bionic
Reading

Nakon što je Suzana saznala da je Ivan cijelo vrijeme sjedi na dvije stolice, došla se šakama obračunati s Nives

Nakon što je saznala da je Marko cijelo vrijeme znao tko je odgovoran za njezinu otmicu, Ines ne može pobjeći od osjećaja kako ju je ljubav njezinog života izdala. U novom tjednu 'Ruže vjetrova' sukobit će se Ines i Marko, ali i dvije ljepotice koje se bore za Ivanovu naklonost.

Brak Ines i Marka u velikoj je krizi – Ines vraća Marku prsten i misli kako ljubav ovaj put neće pobijediti. Na Nikolino pitanje voli li još Marka, Ines nije odgovorila potvrdno, već samo kako je sigurna da je njihov brak gotov.

Suzana je napokon saznala Ivanovu tajnu misiju u njihovim životima – Odakovi su krivi za smrt njegova oca, a Ivan ga želi osvetiti tako da ih razbaštini.

Sara se suočila s Ivanom optuživši ga kako se u isto vrijeme viđa s njezinom majkom i Nives. Suzana saznaje također kako je Ivan cijelo vrijeme 'sjedio na dvije stolice' i odluči se fizički obračunati s Nives.

Povrijeđena i ljuta Suzana izviče se na Ivana da nestane iz njezinog života. S prstenom u ruci, koji je bio namijenjen Suzani, Ivan odlazi Nives i zaprosi je.

Nives šokira novinski članak u kojem je proglašena najgore odjevenom ženom u Splitu pa joj u pomoć stiže i osobni stilist Giovanni.

Kroz Nivesinu 'metamorfozu' u ulozi Giovannia vodit će nas Edvin Liverić, koji se pridružio ekipi 'Ruže vjetrova' u nekoliko epizoda. Edvin je poznato lice s kazališnih dasaka, filmskih i serijskih uloga. Svoj TV debi već je odradio na RTL Televiziji u zapamćenoj ulozi Aleksa Kralja, zločestog stilista iz popularne serije 'Ne daj se, Nina'.