NE PRESTAJE ZAVODITI

Nives Celzijus uvukla se u minijaturnu haljinu i pokazala raskošan dekolte

14.04.2020 u 12:58

Bionic
Reading

Oskudna izdanja postala su njezin zaštitni znak, a bujne grudi u prvom planu ne može sakriti ni za vrijeme karantene. Nives Celzijus svojim je obožavateljima servirala novu fotografiju na Instagramu

'Samo sam provjerila stanem li još uvijek u haljinu', poručila je Nives Celzijus ispod najnovije Instagram objave koja je prije sat vremena osvanula na radost svih njezinih obožavatelja.

Fanovima se itekako svidjelo Nivesino pregledavanje minijaturnih haljinica u kojima je inače odlazila na gaže, televizijska snimanja ili društvena događanja po metropoli.

Zanosna brineta sjetno je zavirila u svoju garderobu i odabrala bijelu haljinu na kopčanje s izuzetno dubokim dekolteom koji je potom naglasio njezine bujne atribute koji nikada ne ostavljaju ravnodušnim.

Na svojim story objavama čak je u videu i pokazala cijeli proces odijevanja haljine zbog koje je na kratko uskočila i u cipele s visokom petom te se posebno našminkala.

Izgleda da našoj pjevačici izuzetno nedostaju izlasci iz kuće, dotjerivanje i seksi izdanja u kojima se može pokazati javnosti.