FASHION GURU

Nives Celzijus bori se s izrastom i usisava stan u izazovnoj trenirci golog trbuha, al' grudi su zato, kao i obično, opet u prvom planu

  • 08.04.2020 u 15:23

  • Bionic
    Reading

    Dani u kućnoj izolaciji za većinu su poput 'beskrajnog dana', a domaća slavna lica povukla su se u svoja četiri zida i ne uveseljavaju nas previše. No zato nas srećom uvijek dobro raspoložena Nives Celzijus svojim objavama na Instagramu itekako razveseli

    Nisam vidio neku veliku razliku između prijašnjih Nivesinih objava i sada ovih u karanteni. Uvijek su izazovne, a grudi, kao i obično, u prvom planu. Vidimo da je posaugala stan u izazovnoj trenirci golog trbuha - ako je njoj udobno pospremati u ovome, meni je još udobnije gledati.

    View this post on Instagram

    Usisavanje sa stilom 😜

    A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

    Kao i većina žena, trenutno se i ona bori s izrastom. Nažalost, ne može po tom pitanju puno napraviti, nego čekati da to prođe - pa pravac frizer. Nadam se da žene znaju da će ako se farbaju bojama iz dućana teško vratiti ono što su imale prije, zato bolje pustiti izrast i sijede te se pomiriti s prirodnim izgledom dok sve ovo ne završi.

    Nakon što je pospremila cijelu kuću, kuhala i nakuhavala, poslala djecu da uče, konačno je iskoristila proljetne sunčane zrake da oplahnu njezino tijelo. I što nam je mogla pokazati nego da je njezina pozadina izgorjela, jer nitko joj nije savjetovao da je 'mlado' sunce najopasnije i da se trebala namazati kremama s faktorom.

    Ako ništa drugo, Nivesine objave na Instagramu imaju nekog smisla, zabavljaju naciju i podižu moral, dok su se ostale poznate osobe odlučile pritajiti. Ja sam za Nives koja shvaća da i u ovim trenucima malo zabave ne škodi.

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.