BEZ DLAKE NA JEZIKU

Nives Celzijus otkriva u kakvim je odnosima s bivšim suprugom: 'Ponekad bih mu oči iskopala, a vjerojatno i on meni'

22.05.2020 u 09:36

Bionic
Reading

Naša atraktivna pjevačica prije 15 godina udala se za nogometaša Dinu Drpića. U braku su proveli devet godina tijekom kojih su dobili sina Leona i kćer Taishu. Danas Nives Celzijus bez problema priča o svom bivšem suprugu i otkriva u kakvom su odnosu ostali

O njihovom odnosu nakon što su se 2014. odlučili razvesti pisalo se mnogo toga. No, pjevačica Nives Celzijus sada je bez zadrške progovorila i o tome. U emisiji IN Magazin Nove TV pričala je kako s nogometašem Dinom Drpićem ima sjajan, prijateljski odnos.

'S ocem svoje djece sam u fantastičnim odnosima, baš onako kako i treba biti. Jako smo dobri prijatelji bez obzira na to što mi ponekad ide na živce i oči bih mu iskopala, a vjerojatno i on meni', rekla je pa dodala: 'On je jedna od prvih osoba kojoj bi se obratila ako imam neku situaciju, ostala mi je jednostavna ta navika iz perioda kada smo bili u braku i kada smo se neizmjerno voljeli.'

Uvijek dotjerana od glave do pete, Nives je i na snimanje stigla prikladno odjevena. S novom frizurom, u visokim potpeticama i u pratnji svog omiljenog krznenog kućnog ljubimca Lorda. Upravo Lord uz dječicu Leonea i Taishu, njezina u su najveća okupacija u posljednje vrijeme.

Na pitanje zašto je još uvijek solo Nives šaljivo odgovara: 'Izgleda da još samo trebam naučiti promijeniti pločice i parket pa ću tada biti spremna za nešto više'.

U karanteni je, kaže Nives, uživala te ne zna kako će se vratiti u normalu.