NAPORNE PRIPREME ZA PLES

Nives Celzijus: 'Majka je šokirana koliko sam 'propala'. Gledala je na TV-u rasnu, pupastu ženu, a kad joj ono kćerka dođe 2 broja manja'

04.04.2019 u 09:41

Bionic
Reading

Da je ples naporna fizička aktivnost, na svojoj je koži itekako osjetila od prošle emisije bivša natjecateljica, otkrivši koliko su treninzi i natjecanje u showu 'Ples sa zvijezdama' utjecali na njezinu liniju. Toliko da je spisateljica, pjevačica i glumica Nives Celzijus i vlastitu majku uspjela šokirati

Nives Celzijus i njezin plesni mentor Mateo Cvenić ispali su iz natjecateljskog dijela 'Plesa sa zvijezdama', showa koji se prikazuje na Novoj TV. U njihovoj posljednjoj epizodi osvojili su niskih 18 bodova, a nisu ih spasili ni pozivi gledatelja pa su završili na začelju ljestvice. Nakon dva mjeseca intenzivnih priprema i plesa vratila se Nives starim obavezama, koncertima i novim pjesmama koje priprema svojim fanovima, a show će, kaže, sa zadovoljstvom pratiti i navijati za svoje miljenike.

Danak za sudjelovanje u njemu platila je gubitkom kilograma, na račun kojih se našalila na Instagramu. 'I tako, ugleda me majka napokon danas i sva šokirana kako sam 'propala'. Gledala ona na TV-u rasnu, pupastu ženu, a ono, kćerka joj dođe dva broja manja', napisala je Nives.

Spisateljica, pjevačica i glumica izjavila je da joj nije žao što je ispala iz showa i da će joj nedostajati ekipa s kojom se zbližila proteklih tjedana. Plesni partner i njegova djevojka bili su joj poput obitelji, a za Sonju Kovač tvrdi da je vidi u finalu.

  • +10
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL