NE OČAJAVA ZBOG ISPADANJA

Nives u zagrljaju kolege poručuje iz kreveta: 'Bože, koliko sam privilegirana! Ostalo je manje važno'

01.04.2019 u 22:44

Bionic
Reading

Pjevačica Nives Celzijus i njezin plesni partner Mateo Cvenić oprostili su se u nedjelju od showa 'Ples sa zvijezdama', a ispadanje iz emisije uvijek provokativna Nives danas je komentirala na svom Instagramu

Na Instagramu emisije 'Ples sa zvijezdama' objavljen je u ponedjeljak video u kojemu se dobro raspoložena Nives oprašta od gledatelja emisije i svojih vjernih obožavatelja, a pritom je krivicu za ispadanje u šali svalila na svog plesnog partnera Matea Cvenića.

Na svom Instagramu Nives je nešto kasnije objavila fotografiju iz kreveta u kojemu leži u zagrljaju svoga kolege iz emisije, glumca Slavka Sobina.

Uz fotografiju koja njezinim brojnim obožavateljima raspaljuje maštu, Nives je ipak poslala poruku ozbiljnije tematike.

'I tako neki divni ljudi uđu ti u život i pomisliš: 'Bože, koliko sam privilegirana!' Sve ostalo je manje važno', komentirala je Nives svoje ispadanje iz emisije, ali i kolegu Slavka Sobina koji ju je uspio osvojiti tijekom sudjelovanja u emisiji.

Istu fotografiju Slavko Sobin je objavio još u nedjelju, a on ju je doživio kao 'spavanje s neprijeteljem', no bilo je to prije nego je Nives ispala iz emisije.

Nives je u nedjelju s plesnim partnerom Mateom Cvenićem plesala cha-cha-cha na hit pjevačice Fergie iz filma 'Veliki Gatsby' no njezini plesni koraci nisu oduševili žiri.

'Nives uvijek seksi, u svakom broju. Falilo mi je malo svega', prokomentirao je njezin nastup Dinko Bogdanić.

Tamara Despot je pjevačici spočitnula da su joj koraci tehnički izgledali dosta šlampavo te da je na trenutke izgledalo kao da pleše drmeš, a s njezinim komentarom složila se i Almira Osmanović.

Za svoju izvedbu cha-cha-cha Nives je od muških članova žirija zaradila ocjenu 4, dok su članice žirija udjelile po 5 bodova pa se Nives našla u eliminacijskom dvoboju sa glumicom i blogericom Sonjom Kovač.

Sonja je s partnerom Gordanom Voglešom stekla veću naklonost žirija svojom izvedbom tanga pa je zahvaljujući glasovima Almire, Nicolasa i Dinka izborila plasman u sljedeću emisiju.

  • +22
Nives Celzijus Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Nova TV