PREMALI KUPAĆI KOSTIM

Hvali se odmorom u Grčkoj: Nives Celzijus na plaži jedva zadržala grudi u bikiniju

05.08.2018 u 20:55

Bionic
Reading

Ove godine Nives Celzijus dio zasluženog godišnjeg odmora odlučila je provesti u Grčkoj, točnije u ljetovalištu Glyfada kod Atene, a tamo je povela i svoju mlađu sestru Mateu. Kako se provode, Nives vjerno dočarava na svom Instagram profilu

Prije dva dana, Nives Celzijus obavijestila je više od 255 tisuća pratitelja na Instagramu kako se pakira za godišnji odmor. Destinacija? Ovoga puta izbor je pao na Grčku, točnije na ljetovalište Glyfada kod Atene, a društvo joj pravi njezina mlađa sestra Matea.

Ja super, a vi ?😜 #athens #glyfadabeach #greece🇬🇷 #sisters

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

Nakon što su djevojke stigle na odredište, raspakirale stvari, požurile su na plažu, a Nives je odlučila iskoristiti stražnjicu svoje mlađe sestre kao jastuk na koji je naslonila glavu. No, ono što je svima upalo u oko, nekoliko je brojeva premaleni gornji dio crnog bikinija, koji je jedva zadržao njezine grudi.

No, sestre se ne izležavaju samo na plaži, već koriste priliku i da malo upoznaju okolinu, a kako bolje sve to započeti nego pićem u jednom od tamošnjih trendi barova, gdje će zasigurno doznati gdje su najbolja mjesta za izlaske.

Coffee time #glyfada

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

  • +10
Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL