OSTVARILA SAN

Nives Celzijus iskreno o novom životnom izazovu

24.07.2017 u 06:47

Bionic
Reading

Nakon pobjede u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' te uloge u predstavi 'Vitez slavonske ravni' karijera pjevačice i spisateljice krenula je uzlaznom putanjom. Nives Celzijus sa zadovoljstvom je prihvatila ulogu u novoj domaćoj dramskoj seriji Nove TV 'Čista ljubav'. O prvim tjednima snimanja koji su iza nje, pripremama i snalaženju na setu Nives je progovorila za tportal

Nives je kao glumica debitirala krajem prošle godine u predstavi 'Vitez slavonske ravni' na daskama Hrvatskog narodnog kazališta u Osijeku. Mnogi su je tada uzeli na zub, no Nives se još od početaka svoje glazbene karijere dobro nosi s kritikama i predrasudama te kaže da joj to daje vjetar u leđa. Uloga u seriji 'Čista ljubav' posebno ju je razveselila jer se nastavlja baviti glumom, o čemu je oduvijek sanjala.

U seriji joj je pripala uloga fatalne Snježane, samosvjesne i hrabre žene koja ne preza ni pred čime da zadrži svog voljenog muškarca. Osim nje, u seriji glume Ivan Herceg, Tara Rosandić, Olga Pakalović, Ksenija Pajić, Sanja Vejnović, Mladen Vulić, Saša Anočić, Sementa Rajhard, Dado Ćosić te miljenik mnogih žena Momčilo Otašević, koji joj je glavni partner.

Kako ste se snašli na setu? Imate li puno ponavljanja ili sve teče glatko?

Mislim da se dobro snalazim i da snimanja uobičajeno teku. Ponavljanja se znaju dogoditi, kako drugima, tako i meni. Ali ekipa je odlična, kompletan cast izvrstan, tako da doista sve teče dosta glatko.

Padaju li vam teško cjelodnevna snimanja?

Još uvijek uživam u svakom danu snimanja, bez obzira koliko traju. Okupljena je divna ekipa i zaista mi je gušt raditi sa svima. Vjerujem da u nekom trenutku dođe do premora, nakon nekoliko mjeseci intenzivnog snimanja, ali se nadam da taj trenutak stiže što kasnije.

Kako se slažete s ekipom na setu? Jeste li se s nekim posebno zbližili?

Naravno da se, kad toliko vremena provodiš s nekim, rađaju neka nova prijateljstva. Najviše se družim sa Sementom Rajhard i Martinom Stjepanović. Nekako smo odmah u startu 'kliknule' pa se naša druženja nastavljaju i izvan seta.

Kako ste se pripremali za snimanje? Tko vam je najviše pomogao oko prilagodbe, glume...?

Svi mi nastoje pomoći koliko je u njihovoj moći. S Momčilom Otaševićem najviše snimam, pa mi on i najviše pomaže.

Nives Celzijus Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric