ŽESTOKI SUKOBI

Nisu se štedjeli: Ovo su najveće celebrity svađe svih vremena

7/13

Donald Trump i Rosie O'Donnell

Kontroverzni američki predsjednik nikada nije krio svoj stav prema glumici Rosie O'Donnell te ju je nekoliko puta u medijima prozivao kao okorjelu feministkinju. Osim toga, često je koristio medijski prostor kako bi joj udijelio neumjesne epitete nazivajući ju 'ženom izvan kontrole', 'gubitnicom' te ju opisivao kao grubu, nepristojnu, neugodnu i glupu. Mnogi bi se složili da je pretjerao te da sve ono što je izgovorio o njoj zapravo vrijedi za njega samoga.

Ona mu međutim nikada nije ostala dužna i svoj profil na Twitteru često koristi kako bi ga javno kritizirala. Ovaj virtualni rat počeo je još prije sedam godina, kada je aktualni predsjednik napisao: 'Žao mi je nove Rosieine partnerice, njezini roditelji sigurno su očajni zbog činjenice da im je kći s Rosie O'Donnell.' Kada su ga novinari upitali zašto se tako ružno odnosi prema ženama, on je odgovorio kako je Rosie izuzetak i jedina koja je to doživjela. 'Pokušaj to objasniti svojoj djeci', osvrnula se glumica na njegovo opravdanje za uvrede.

Donald Trump i Rosie O'Donnell

Donald Trump i Rosie O'Donnell

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Prethodna slika Sljedeca slika
Kada je riječ o celebrity svađama, onda njihove detalje vrlo često zna cijeli svijet. Evo kratkog pregleda nekih od najpoznatijih sukoba na svjetskoj showbiz sceni