DALEKO OD ENGLESKE

Nisu ga vidjeli već više od dvije godine: Ovako je kraljevska obitelj čestitala treći rođendan malom Archieju

06.05.2022 u 21:45

Bionic
Reading

Maleni Archie, sinčić princa Harryja i Meghan Markle, proslavlja danas svoj treći rođendan, a kako ga zbog zategnutih odnosa s njegovim roditeljima ostatak obitelji nije vidio od jeseni 2019. godine, veliki dan čestitali su mu putem društvenih mreža

Zbog selidbe u Kaliforniju, ali i globalne pandemije, odbjegli članovi kraljevske obitelji, princ Harry i Meghan Markle, nisu s Archiejem putovali u Veliku Britaniju, a u međuvremenu se vojvodama od Sussexa rodila i kćer Lilibet 'Lili' Diana koju kraljica Elizabeta II i drugi članovi kraljevske obitelji nisam nikad imali prilike upoznati.

Budući da mališan danas slavi treći rođendan, Archieju su njegovi rođaci poželjeli sretan rođendan i to putem društvenih mreža.

Prabaka Elizabeta II, princ Charles sa suprugom Camillom te Harryjev brat William i njegova supruga Kate objavili su svoje čestitke, a za to su morali iskoristiti stare fotografije jer obitelj princa Harryja već godinama živi u SAD-u.

  • +12
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princ William i Kate Middleton svom malenom rođaku također nisu propustili čestitati rođendan putem Twittera podijelivši fotografiju s Archiejevog krštenja.

Inače, kako je objavljeno, kraljica Elizabeta planira sljedećeg mjeseca prisustvovati proslavama u povodu 70 godina na britanskom prijestolju, no dvojica članova kraljevske obitelji koji su u nemilosti, prinčevi Andrew i Harry, neće se s njome pojaviti na balkonu kraljičine londonske rezidencije.

U britanskom tisku bilo je puno nagađanja oko toga hoće li se princ Harry, koji je bio u sporu s vladom oko sigurnosnih aranžmana zbog kojih je propustio komemoraciju svom djedu princu Philipu u ožujku, vratiti u London za jubilej.

Njegov glasnogovornik potvrdio je da će biti tamo s Meghan i njihovo dvoje djece, sinom Archiejem i kćeri Lilibet, koja je dobila ime po kraljici. Izvor iz palače rekao je da su Harry, Meghan i njihova djeca ostali 'jako voljeni članovi obitelji' i da će oni kojih neće biti na balkonu 'biti pozvani na druge događaje'.