ususret krunidbi

Ništa od sastanka: Princ Harry možda je pridobio kralja, ali princ William mu ne oprašta

17.04.2023 u 18:13

Bionic
Reading

Pripreme za svečanu krunidbu kralja Charlesa u punom su jeku, a najnovije glasine otkrivaju kako se princ William ne planira sastati niti pomiriti sa svojim mlađim bratom kada vojvoda od Sussexa stigne u Ujedinjeno Kraljevstvo

Kraljevski analitičari otkrili su da je Harry u subotu iskreno razgovarao sa svojim ocem u pokušaju da ublaži napetost koja obavija njegov dolazak na krunidbu. Međutim, u tom razgovoru se nije pozabavio aktualnim odnosom s Williamom.

Također se saznaje kako tijekom svečane krunidbe, koja će se odigrati 6. svibnja ove godine, neće biti vremena za sastanak princa Harryja i princa Williama, donosi The Sun. Ingrid Seward, urednica časopisa Majesty, rekla je da svi članovi kraljevske obitelji imaju 'stvarno guste rasporede' i te da je opravdano zaključiti kako je Harryjev razgovor s Williamom prebačen za neki drugi put.

Princ Harry u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia

Kraljevski analitičar primijetio je da bi bilo 'lijepo' da Harry 'ostane u blizini i bude prijateljski nastrojen'. No, shvaća da će Harryjev samostalan dolazak i boravak u domovini biti. I dok neki smatraju kako će se Harry poželjeti družiti s obitelji iz pristojnosti, neki smatraju kako je dobro što je Harry razgovarao s ocem jer to olakšava proces zbližavanja.

'Charles će dočekati svog sina. Mislim da je rješavanje njegovog odnosa s Williamom odgođeno za neko drugo vrijeme,' kaže Ingrid Seward.

  • +11
Princ William i princ George Izvor: Profimedia / Autor: Ryan Browne / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, William i Harry vidjet će se tijekom krunidbe u Westminsterskoj opatiji 6. svibnja. Pretpostavlja se da je ovo prvi put da će se par suočiti otkako je Harry u siječnju objavio svoje memoare u kojima je svog brata označio kao svog 'arhineprijatelja'.

Harry je također javno pozvao svoju obitelj i pozvao je da se ispriča njemu i Meghan za ono što smatraju omalovažavanjem. Priča se da je Charles vrlo zadovoljan zbog dolaska svog najmlađeg sina i njegovo raspoloženje opisano je kao 'općenito prilično opraštajuće', međutim, smatra se da se princ od Walesa i dalje osjeća izdano i ljutito, osobito zbog Harrryjevih navoda u memoarima.