krunidba charlesa iii.

Je li Meghanin nedolazak potvrda da ne može oprostiti kraljevskoj obitelji?

13.04.2023 u 18:39

Bionic
Reading

Princ Harry potvrdio je svoj dolazak, ali ne i dolazak svoje supruge na svečanu krunidbu 6. svibnja. Izostanak Meghan Markle mogao bi se gledati kao njezinu nemogućnost da pređe preko osjećaja koje je kraljevska obitelj u njoj stvorila, premda je priznala kako se trudi oprostiti im

Jučer je konačno stigla dugoočekivana potvrda - Buckinghamska palača je sa zadovoljstvom potvrdila dolazak vojvode od Sussexa na svečanu krunidbu kralja i kraljice. Princ Harry 6. će svibnja prisustvovati povijesnoj krunidbi svog oca. Ipak, s njim u London neće doputovati Meghan Markle koja će ipak ostati u njihovom domu u Kaliforniji.

Meghan Markle ostaje u Kaliforniji s jednogodišnjom Lilibet i sinom Archiejem, koji će istog dana proslaviti četvrti rođendan.

'Riječi koje su Harry i Meghan rekli o važnosti svoje obitelji poklapaju se s njihovim djelima. Stalo im je do njihove obitelji, pa će Meghan ostati u Kaliforniji, a Harry će podržati svog oca', otkrio je izvor blizak obitelji upoznat s cijelom situacijom.

Zbog svega što je bilo između nje i kraljevske obitelji, Meghan je odlučila ostati u Americi. Međutim, ona nema ništa protiv toga da Harry otputuje na važan obiteljski događaj te time pruži podršku ocu.

'Mislim da je oprost stvarno važan. Potrebno je puno više energije da se ne oprosti, ali potrebno je mnogo truda da se oprosti. Stvarno sam se aktivno trudila', otkrila je Markle svoje osjećaje prema kraljevskoj obitelji zbog kojih se često osjećala stjerano u kut. U Netflixovom dokumentarcu priznala je da ju je život na dvoru tjerao na crne misli, a odlazak iz Ujedinjenog Kraljevstva bio je prijeko potreban ako je htjela održati psihičko zdravlje.

  • +11
Kraljevska obitelj slavi Uskrs Izvor: Profimedia / Autor: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Izvor je otkrio da je Harryjeva odluka da prisustvuje krunidbi bila dugotrajan proces koji je trajao tjednima, a odluku su donijeli zajedno kao obitelj.

Svojim dolaskom Harry želi pokazati dobru volju ocu jer ipak napušta vlastitog sina na rođendan, no u Londonu se neće zadržavati dugo.

Princ Harry u Londonu Izvor: Profimedia / Autor: Justin Ng / Avalon / Profimedia