DOTJERANE OD GLAVE DO PETE

Ništa ne prepuštaju slučaju: Evo kako su se supruge i djevojke dinamovaca spremale za važnu utakmicu

22.08.2019 u 10:06

Bionic
Reading

Prva utakmica play-offa Lige prvaka za mnoge je bila izuzetno bitna, a stadion su preplavili plavi dresovi i uzbuđeni navijači. Sve to naravno nije prošlo bez dotjeranih dama u počasnim redovima, a koje su ponosno bodrile svoje supruge i momke

Većina djevojaka i supruga dinamovaca sinoć se pridružila masi ljudi na Maksimiru i pratila spektakularnu utakmicu protiv norveškog Rosenborga.

Međutim, pripreme za odlazak na utakmicu nisu mala stvar, pa su zgodne dame nekoliko sati prije nogometnog dvoboja krenule s uređivanjem kako bi zablistale u VIP loži. Jedna od onih koja ne propušta gotovo nijedan nastup svoga supruga je Lejla Hajrović.

Odmah po povratku iz Sarajeva, u kojem je bila gošća filmskog festivala, Lejla je pomno odabrala stajling za Maksimir. I ovoga puta odlučila je opravdati titulu najdotjeranije žene dinamovaca, pa je na utakmicu otišla u cipelama Manola Blahnika koje koštaju oko 6000 kuna. Uz njih je kombinirala skupocjenu Givenchyjevu torbicu upečatljive pink nijanse, a u sve je nekako uspjela uklopiti i Dinamov dres s imenom supruga Izeta Hajrovića.

S pripremama za tekmu je na vrijeme krenula i zgodna Zagrepčanka Helena Matić te je po običaju otišla u omiljeni frizerski salon i uredila svoju bujnu smeđu kosu. Nekadašnja klizačica u vezi je s talentiranim vratarom Dominikom Livakovićem, za kojeg se već naveliko trgaju europski klubovi.