OSMIJEH JOJ NE SILAZI S LICA

Fanovi su oduševljeni: Karmela Vukov Colić se vratila na HRT, ovoga puta kao gošća

28.10.2019 u 10:58

Bionic
Reading

Prošlog tjedna omiljena televizijska voditeljica briljirala je na premijeri mjuzikla 'Menopauza' pokazavši se publici u posve novom svjetlu. Tim je povodom, uz kolegicu iz predstave, Sanju Doležal, Karmela Vukov Colić gostovala u jednoj od najslušanijih emisija na 2. programu Hrvatskog radija

Karmela Vukov Colić sa Sanjom Doležal proteklog vikenda došle su u goste kod Roberta Krupe, urednika i autora emisije 'Glazbeni megaherc'. Upravo je u toj emisiji koja se emitira već skoro 25 godina, Karmela provela sedam godina kao voditeljica. Kroz emisiju nema tko nije prošao od znanih i neznanih glazbenika.

Dvije dame na nedjeljnom su gostovanju pričale o svom novom angažmanu u mjuziklu 'Menopauza' u kojem su oduševile svojim glumačkim umijećem, a i zapjevale su pjesmu 'Na bačvama vina' Davora Radolfija koju izvode u predstavi s izmijenjenim tekstom kojeg su napisale Ines Prajo i Arijana Kunštek.

'Još kao srednjoškolka preskakala sam grede na tavanskom prostoru SKUC-a gdje je tada bio smješten Omladinski radio 101. Dikciju sam, kao i cijeli radijski 'podmladak', vježbala s plutenim čepom među zubima, diveći se britkosti Željke Ogreste, elokventnosti Zrinke Vrabec ili Ljudevita Grgurića. Nije trebalo puno – radio i ja obećali smo si jedno drugo za cijeli život. Poslije sam radila na raznim stanicama – Radio Zaprešiću, RVG-u, Obiteljskom radiju', izjavila je Karmela ranije.

Svoju ljubav prema radiju nastavila je njegovati i nakon što je otišla s HRT-a, pa je slušatelji trenutno mogu slušati na Studentskom radiju UNIOS.

  • +13
Menopauza Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo