Autentična i neponovljiva

Nina Violić se šali na svoj račun: 'Za premijere ne trošim na krpe, samo na alkohol'

18.01.2021 u 15:14

Bionic
Reading

Iza naše glumice i redateljice je premijera dramskog teksta 'Gdje se kupuju nježnosti' u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Osim po scenskoj privlačnosti koju posjeduje i njezin modni stil zanimljiv i poseban, baš poput nje same. Na račun njega, točnije haljine koju je odjenula na posljednjoj premijeri imala je duhoviti komentar

Nina Violić se Intagram zajednici priružila prošle godine u lipnju. Nije 'navučena' na njega pa tek povremeno svoje sljedbenike razveseli kakvom simpatičnom objavom iz poslovnog, ali i privatnog dijela života kojeg dijeli s kćeri Rozom i partnerom Filipom Šovagovićem.

  • +3
Nina Violić Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Na Instagramu je široj javnosti pokazala i kakvu je kreaciju odjenula za premijeru predstave 'Gdje se kupuju nježnosti'. 'Haljinica šljokičica kupljena u San Antoniju u Teksasu u second handu prije 20 godina. Za premijere ne trošim na krpe, samo na alkohol', duhovito je glumica opisala fotografiju.

'Moda je za mene način razmišljanja - kroz odjeću koju nosi neka osoba možemo vidjeti što ona jede, što čita, ima li televiziju, gdje izlazi, ima li partnera... Šalim se! Moda je način na koji sebe doživljavaš, i to je lijepo, prije svih društvenih mreža postojala je samo moda. Nekad mi je bilo jako važno da me vide iz aviona, danas se više skrivam, ali i dalje mislim da se dobro modiram i baš mi je žao što to više nitko ne primjećuje', izjavila je ranije za GloriuGlam.