NAJVIŠE VOLI KADA je LJUTA

Nina Violić o ljubavi s Filipom Šovagovićem: 'Ponekad namjerno napravi neku nevažnu glupost pa se pravi da nema pojma'

21.08.2022 u 17:54

Bionic
Reading

Glumačka diva trenutno s filmom 'Baci se na pod' (njezin redateljski debi za koji je napisala i scenarij) osvaja pohvale kritike i publike. Osim hvaljenih projekta i uloga, brojnih uspjeha na poslovnom planu uživa na privatnom planu s partnerom i kolegom Filipom Šovagovićem

Nina Violić i Filip Šovagović prestali su skrivati svoju vezu 2019. godine, ali kada je vijest o vezi odjeknula u medijima kao bomba, njihova romansa iznenadila je i njima bliske prijatelje. Glumica rijetko kad govori o svom privatnom dijelu života, a sad je ispričala neke detalje.

Glumica je pričala o tome da je može nasmijati i rekla da najviše voli kad prasne u smijeh i ne može se zaustaviti smijati a da ni sama ne zna zašto te da obožava kad je boli trbuh od smijanja, a otkrila je i čime je može nasmijati njezin dragi.

  • +4
Nina Violić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

'Nitko nije smješniji od Filipa, on je cijelo ljeto peglao svoje kombinacije za turneju s filmom. Prošli smo dosad više od 20 gradova zajedno, što po festivalima, što preko Kina Mediteran, pa Kino mreže. Stalno je ispitivao kako mu što stoji i je li smršavio. Svaki je dan izgovarao iste rečenice sto puta. Ponekad namjerno napravi neku nevažnu glupost pa se pravi da nema pojma, kao da je napravio strašno zlodjelo', ispričala je za Story. Kaže da Filip 'najviše voli kad je ljuta, onda uglazbi njezine rečenice i pretvori ih u neku blesavu pjesmu koju pjeva minimalno pet dana'.

Na pitanje što kod njega posebno cijeni kazala je da je to 'što uvijek ima autentičan pogled na sve što nas okružuje'. To joj je jako inspirativno, odmori se uz njega. Filip je, otkrila je, veliki optimist i 'uz njega je ovaj svijet lakše izdržati'. Također je izjavila da mu 'ide na živce što se u neke ljude zaljubljuje, a neki su joj grozni, jer su njemu svi ljudi podjednako OK i podjednako bez veze' te da 'tako onda nastanu i svađe da im ne bude dosadno'.