DALE SU SI TRUDA

Večer dubokih proreza i dekoltea: Evo što su domaće dame odabrale za glamuroznu dodjelu nagrada u HNK

19.03.2022 u 08:40

Bionic
Reading

Na sinoć održanoj dodjeli Večernjakovih ruža u zagrebačkom HNK pojavila su se brojna poznata lica s domaće javne scene. Kako je protekle dvije godine nedostajalo glamuroznih događanja u gradu, zgodne dame dale su si truda i izvukle iz garderobe najposebnije stajlinge

Dodjela Večernjakovih ruža u zagrebačkom HNK u petak navečer mogla bi se opisati kao glamurozna večer prepuna izazovnih haljina na poznatim damama. Brojna su poznata ženska lica birala haljine s vrlo dubokim dekolteima i prorezima te na taj način pokušale istaknuti sve svoje adute.

Iako nekima to baš nije pošlo za rukom, pa su djelovale vulgarno na ovom glamuroznom medijskom događanju, bilo je i onih koje su svojim stajlinzima zbilja izazvale pravo oduševljenje i pobrale sve pohvale.

Ella Dvornik opredijelila se za vrlo izazovnu kreaciju domaće modne dizajnerice Kristine Burje iz Krie Designa, a za istim je potpisom posegnula pjevačica Indira Levak, pojavivši se u kombinezonu s predimenzioniranim volanom na jednom ramenu.

Vrlo smjelo svoju je seksepilnu haljinu nosila Borna Kotromanić, koja dobro zna kako nositi izazovna izdanja. Crna svjetlucava haljina na tanke naramenice i vrlo visoki prorez djelovali su kao na nekoj holivudskoj divi. Mlada novinarka, ujedno i dobitnica Večernjakove ruže Valentina Baus, novo zaštitno lice Dnevnika Nove TV briljirala je u jedinstvenoj haljini od kristalića i prozirnog materijala. Naglasila je svoju fit liniju te nije pretjerivala s modnim dodacima.

Istaknula se i naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Mia Dimšić koja je pak birala haljinu od baršuna te se istaknula jačim make up-om, što joj nije nalik. Kao i uvijek, vrlo su elegantna izdanja s dozom blještavila birale mama i kćer Gračan, bivša manekenka i njezina nasljednica izgledale su vrlo otmjeno.

Bilo je i onih dama koje se puno ugodnije osjećaju u odijelima, a koja jako dobro znaju nositi na ovakva događanja. Novinarke Mojmira Pastorčić i Kristina Čirjak te mlada glumačka nada Gracija Filipović birale su čiste linije i jednostavne nijanse.

  • +36
Dodijela medijske nagrade Večernjakova ruža Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

Vrlo odvažno i neočekivano izdanje servirale su nam pak pjevačice Albina i Nina Badrić, pojavivši se u vrlo kratkim minicama.

  • +2
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Otmjeno je sinoć izgledala pjevačica Danijela Martinović, odabravši crnu dugu haljinu sa zanimljivim dodatkom perja, koje je trenutno pravi modni hit.

Sve pohvale za svoju elegantnu haljinu dobila je dizajnerica Aleksandra Dojčinović. Crna haljina golih ramena koja lagano ide u A-kroj, s naglašenim strukom bila je pravo osvježenje na domaćem crvenom tepihu.