I DALJE UŽIVA NA HVARU

Nina Badrić raznježila obožavatelje: 'Ova prekrasna sila može se samo sa divljenjem gledati i ponizno poštivati'

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 22.09.2020 16:12
  • Objavljeno 22.09.2020 u 16:12
tportal

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Zahvaljujući pandemiji koronavirusa, ovo ljeto brojni glazbenici provode u potpunosti neradno, pritom uživajući u ljepotama Jadrana. I dok se većina njezinih kolega vratila svojim domovima, pjevačica Nina Badrić i dalje uživa u svom 'drugom domu' na otoku Hvaru

Svoje vjerne obožavatelje na Instagramu Nina Badrić posljednjih tjedana redovito uveseljava morskim fotografijama snimljenim na otoku Hvaru gdje posjeduje kuću, a ovoga utorka odlučila je iskazati svoje divljenje i poštovanje koje gaji prema prirodnim ljepotama.

'Može li se poljubiti more? Može li se zagrliti? Ova prekrasna sila može se samo sa divljenjem gledati i ponizno poštivati. Toliko ljepote u ovoj beskrajno velikoj i moćnoj dubini... I zato ti more hvala', ovim je riječima pjevačica opisala svoju najnoviju fotografiju objavljenu na instagram profilu kojeg prati više od 300 tisuća obožavatelja.

Okružena morem, zelenilom i kamenim građevinama, pjevačica je u opuštenom izdanju u znaku kompleta neonski zelene boje pozirala sjedeći na klupi, a s njezinim riječima složili su se brojni fanovi.

'Ja sam ga puno puta poljubila i zagrlila. Volim ga beskrajno', 'Poljubi nam more, za nas koji smo daleko', 'More liječi sve,zato ga zagrlimo i poljubimo svaki put kad uđemo u taj plavi beskraj', samo su neki od mnoštva komentara obožavatelja upućenih našoj popularnoj pjevačici koja, čini se, svoj ljetni dom još uvijek ne planira zamijeniti zagrebačkim.

  • +1

Nina Badrić

Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX